Gode citater

På siden her har jeg samlet gode citater, der alle på den ene eller anden måde handler om livet og om hvordan du kan få en hverdag med mere overskud, nærvær og ro.

Få flere gode citater

Alle de gode citater og mange flere kan du også finde på min facebookside Hverdagsnydelse

God fornøjelse.

Gode citater om at passe på sig selv

 

 

 

 

 

 

 

Gode citater om livetDet, du synes er en god ide og godt for dig, når du har overskud, er det som regel også. Derfor tog jeg i går direkte fra arbejde til træning og direkte fra træning en tur i bølgerne. Det var fantastisk! og gav mig en dejlig aften med mere energi end normalt efter en travl arbejdsdag.

 

 

 

 

 

gode citater om det gode i livetHvad gør dig glad? Hvad er det, der skal være i din hverdag for at du trives, er glad, har det godt? Hvad kan du selv gøre for at få mere af det?

 

 

 

 

 

Flere gode citater om livet

Du er skabt til at kunne mærke, hvad der er det rigtige at gøre for dig. Du skal bare lære og også turde at lytte.

 

 

 

 

 

Citat om nærværØver mig. Har (igen) meditation på på “to-do” listen, når jeg kommer hjem fra arbejdet. Bare 10 minutter. Hjælper mig så meget med at være nærværende.

 

 

 

 

 

gode citater om ikke at være så hård ved dig selv

Prøv at undersøge dine egne tanker om dig selv. Mange af os er alt for hårde ved os selv. Selvkærlighed er vejen frem.

 

 

 

 

 

Gode citater om livetFaldt over citatet her på en cafe, jeg kom forbi. En variation over mit eget “Tag pausen først”. Elsker begge – minder mig om at passe godt på mig selv og nyde hverdagen.

 

 

 

 

 

Citater om livet - om at have for travlt

Bare en reminder! En vigtig en af slagsen. Hvis du kender til den følelse, så er det nu, du skal stoppe op, øve dig i at sige fra og prioritere tid til dig og tid til ingenting. Pauser. Det er så lidt, det skal til .

 

 

 

 

Gode citater om at tage ansvar“Tag ansvar. Gør noget. At have det godt med dine kolleger er noget af det bedste, du kan gøre for din egen trivsel”

 

 

 

 

 

Gode citater  - om taknemmelighedTror godt de fleste ved det – at det ikke er de materielle ting, der gør os lykkelige. Og alligevel, hvis vi nu er helt ærlige, lever mange af os et liv med netop det fokus. Hvad mon der ville ske, hvis vi turde leve efter og have fokus på det, vi inderst inde godt ved er det rigtige?

 

 

 

Gode citater - om at være tilfreds med den man er Dejlig følelse ikk’? Og du må godt tage den med dig ud i din dag 🙂

 

 

 

 

 

 

Gode citater om at finde roNogen gange er det utroligt så lidt, der skal til. Jeg holder selv en pause, når kommer hjem fra arbejde. Bare 10 minutter. Nogen gange bare en kop te og en “stirren ud i luften”, nogen gange en kort meditation, nogen gange en morfar. Pausen giver mig ny energi og masser af ro og nærvær til min aften.

 

 

 

Gode citater om at flytte dit fokusNogen gange overmander problemerne, opgaverne, alle mine to-do’s mig. Du kender det sikkert også. Det, jeg ved virker, er helt bevidst at skifte fokus. At huske alt det skønne, dejlige, positive, smukke, der også er i mit liv (og i dit). Lige nu står jeg og kigger ud gennem køkkenvinduet på mit smukke blomstrende æbletræ og føler mig både heldig og taknemmelig. Det er en dejligt følelse og jeg ved samtidig, at de positive følelser gør, at jeg bliver markant bedre til at løse mine problemer.

 

Gode citater om at lytte til sin kropHan var på vej tilbage efter en stresssygemelding. Havde i lang tid overhørt alle signaler fra kroppen og det havde kostet dyrt. Meget!!! Så nu er lektien at lytte efter den kloge krop. Holde pauser og mærke efter og så turde handle på det kroppen fortæller. Sige nej, sige fra – gør det der føles rigtigt og godt.

 

 

 

gode citater om søvnHvis du gerne vil have mere overskud i din hverdag og ikke ved hvor du skal starte, så start med at kigge på din søvn. Sover du nok? 7-8 timer? Hver nat?

 

 

 

 

 

Gode citater om det vigtige valg“Jamen jeg bliver jo nødt til …….” hører jeg tit, når jeg snakker med klienter om at få en hverdag med mere overskud. De føler sig fanget i hamsterhjulet og kan ikke se en vej ud. Vejen handler altid (som i ALTID) om at stoppe op, tage pausen, tage tiden til at finde ud af, hvad det vigtigste er og så gå vejen. Med små skridt i den rigtige retning. Det er så lidt, der skal til.

 

 

 

Gode citater om at handle bevidstMin bedste julegave – en overnatning på et skønt sted af og med min datter. Den bedste fordi nærvær og nydelse er noget, jeg gerne vil have mere af i mit liv. Og det kommer ikke af sig selv. Det skal prioriteres og planlægges. Der skal handling til. Ellers sker det ikke. Men det er det hele værd. Hvad er det vigtigste i dit liv og hvad kan du gøre for at skabe plads til det? Det er så lidt, der skal til.

 

 

Gode citater om selvværd og selvtillidDu har svaret. Hvis du lytter. Og du har det, der skal til, hvis du bare tør tro på det. Hvis ikke nu, hvornår så?

 

 

 

 

 

Gode citater om at lytte til sin kloge kropDe små pauser i løbet af dagen, er vigtige af mange årsager. Blandt andet for at du kan mærke dig selv. Mærke hvad du har brug for. Pas på ikke at fylde pauserne med mails, facebook osv. – prøv bare at stirre ud i luften. Trække vejret. Rette fokus indad.

 

 

 

Gode citater om trivsel

 

 

 

 

 

 

 

Gode citater om at huske og se det smukke i livet

Nogen gange føles dagene som ren “trommerum” – det samme dag ud og dag ind. Så er det tid at stoppe op. For det er ikke sandheden. Det er dit mindset, den er gal med. Du skal igang (igen) med at stoppe op, flytte fokus, og lægge mærke til de skønne, dejlige ting i din hverdag. Alt det der også er en del af din hverdag.

 

 

 

gode citater - lykken kommer i glimt

Den er der også en onsdag – lykken 🙂  – du skal bare lige beslutte dig for at ville se den.

 

 

 

 

 

Gode citater - om at nyde de små ting

 

Et af mine yndlingscitater

 

 

 

 

 

 

gode citater  - om glæde og lykke

 

Til arbejdet, til forholdet, til hverdagen

 

 

 

 

 

 

Citat accept, tillid og at give slip

Prøver!

 

 

 

 

 

 

et citat om ikke at sætte barren for højtHar du en perfektionist i maven? Måske er det ikke nødvendigt altid i alle situationer at gå efter 120%. Hvad mon der ville ske, hvis du skruede lidt ned?

 

 

 

 

 

Et citat om livet - om ikke at spilde sin tidNyd din dag <3

 

 

 

 

 

 

Gode citater om livetIkke at skynde sig er en god strategi. Jeg når sjovt nok det samme og der er meget mere ro både i mig og i alt omkring mig.

 

 

 

 

 

Gode citater om livet Sidder lige nu på mit kontor. PC’en er åben. To-do listen ligger ved siden af. Får bare ikke rigtigt rykket på noget. Klikker lidt rundt på må og få. Bliver irriteret og i dårligt humør. Så………nu vil jeg gøre noget andet. Holde pause. Holde fri. Lukke og slukke for i dag. Meget bedre energi i at tage ansvar, frem for at lade mig styre af ”burde”. Ha’ en fortsat god dag

 

GØR SOM 3.000 ANDRE - 

få mit nyhedsbrev  med tips til  mere overskud i hverdagen