Et liv uden stress

coaching

 

Har du, som så mange andre, en hverdag, hvor presset er stort og overskuddet lille?

Det kan være anderledes! Jeg har siden 2006 specialiseret mig i netop at hjælpe mennesker, hvor presset er blevet for stort og har erfaring fra langt over 1000 samtaler.

Coaching her er til dig, der vil lære at slippe presset og igen få en hverdag med mere overskud, ro og balance.Kom igang og mærk hurtigt de første resultater.

Start med en gratis, afklarende samtale

Hvis du vil være helt sikker på at coaching er det rigtige for dig, og at jeg er den der skal  hjælpe dig videre, så book en gratis, uforpligtende samtale. Når du klikker på den grønne knap, får du direkte adgang til min kalender, hvor du kan booke din samtale. Den foregår i telefonen og varer ca. 20 minutter.

 

FÅ EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

 

Tusind tak Helle. Jeg er så glad for, at jeg endelig fik mig taget sammen til at starte i det her forløb hos dig. Det har virklig hjulpet mig med at blive mere bevidst om min krops signaler og givet mig nogle konkrete redskaber til, hvordan jeg kan takle stressen, når den kommer snigende. Dejligt med de opfølgende mails, dem vil jeg gemme og kigge på med jævne mellemrum som en lille reminder om de gode tiltag, jeg kan bruge i min hverdag. Heidi

 

Jeg har simpelthen fået et bedre liv ud af mit coachingforløb hos Helle. Ikke kun på jobbet, men også privat. Jeg har fået langt mere indsigt i mine stærke og svage sider, og især hvordan jeg tackler sidstnævnte med brugbare værktøjer. Helt præcist har jeg fået en større indre ro, der betyder , at når stressen er over mig, går jeg ikke i panik. Jeg er blevet bedre til at prioritere – og er meget mere realistisk i mine prioriteringer nu. Jeg passer på mig selv. Ikke kun for min egen skyld, men også for mine omgivelser. Charlotte

 

Det bedste ved forløbet var Helles enormt gode evne til at få mig til at fokusere på det rigtige og væsentlige, samt den omsorg og empati, hun udstråler, der dog ikke afholdt hende fra at hjælpe mig med at give mig de nødvendige spark bagi. Hun er en virkelig øjenåbner. Jeg havde ikke været, hvor jeg er i dag, uden Helles bistand! Anne Jeppesen

 

Lær at slippe presset og få en hverdag med mere overskud, ro og nærvær

 • Kender du til den dårlige samvittighed over ikke at nå alt det, du gerne vil?
 • Og er det tit det, der er det vigtigste for dig – din familie/dine børn og ikke mindst dig selv – du ikke får tid til?
 • Ville du ønske, du var bedre til at sige fra?
 • Bruger du for meget tid på andre, så du ikke når det, du selv brænder for?
 • Tærer din evigt dårlige samvittighed på dit selvværd/selvtillid?
 • Er din lunte kort, så du kommer til at snerre af dine kolleger, din mand/kone, dine børn?
 • Har du tankemylder der måske gør det svært for dig at få sovet nok?

Hvis du kan sige ja til et eller måske flere af punkterne her, så er det tid til at stoppe op og gøre noget andet. Tid til at ændre kurs og tid til at få hjælp.

Min erfaring er at de fleste godt ved, når presset er for stort. Problemet er at det ofte er nærmest umuligt selv at se en løsning. Derfor er coaching en god ide. At få min hjælp til bryde den negative spiral. Dine udfordringer og din  vej tilbage til overskud er unik og derfor er der ingen skræddersyede løsninger. I bund og grund er det kun dig, der kender vejen og den finder vi sammen via coaching.

 

Coaching er til dig:

 • der igen vil have tid til det, der gør dig glad og giver energi
 • der vil have mere ro og glæde i dit liv
 • der vil styrke dit selvværd og din selvtillid
 • der vil blive bedre til at sige fra med god samvittighed
 • der vil lære at være tilstede i nuet
 • der vil finde vejen til at prioritere dig selv højere
 • der vil have hjælp til at tage det næste skridt i den rigtige retning

Hvis du har alvorlige stresssymptomer eller er sygemeldt med stress (hel eller deltids) så læs videre på min side om stresscoaching

Sådan foregår coaching:

Helle Bentzen hjælper dig tilbage til et liv med overskud, ro og balance

 

Sessionerne foregår enten hos mig på Amager, via Skype eller telefon.

Hver session varer 60 minutter og oftes i et forløb på 3-5 sessioner. Det er individuelt hvor lang tid, der er mellem de enkelte sessioner. Det aftaler vi fra gang til gang.

Til første session finder vi frem til hvad dit mål med forløbet skal være. Det er vigtigt, at det er helt klart for dig, hvad dit mål er – hvad du gerne vil opnå. Efterfølgende arbejder vi med de ubevidste overbevisninger og mønstre, der forhindre dig i allerede nu at være i mål.

Coaching tager udgangspunkt i dig og i, at det kun er dig der kender vejen. Derfor foregår samtalen som en række spørgsmål, hvor jeg guider dig til at finde de svar, der er rigtige for dig. På den måde skaber vi sammen den løsning, der er rigtig for dig.

 

Forløbet hos Helle Bentzen har gjort, at jeg i min hverdag er mere bevidst om, hvad der betyder noget for mig, hvor jeg skal lægge mit fokus, min energi, at jeg kan selektere, at jeg kan parkere ting, der enten er generende el. umulige at gøre noget ved. Jeg har fået redskaber til at forstå mit reaktionsmønster, til at ændre det, og til at sorteret i mine ”passioner”. Jeg har fået værktøjer til at finde mig selv, til at se hvad der er vigtigt for mig. Jeg har fundet mig selv. Dorte Jørgensen

 

Få en gratis afklarende samtale, hvis du er i tvivl

Hvis du er i tvivl om coaching er løsningen for dig, så er du velkommen til at kontakte mig og få en gratis afklarende samtale  i telefonen (varer normalt 15-20 minutter). Du booker din gratis samtaler ved at klikke på knappen her under. Når du gør det, får du direkte adgang til min kalender og kan finde en tid, der passer i din kalender.

FIND EN TID HER

Er du klar til at komme igang?

BOOK DIN SESSION HER

Når du klikker på knappen, får du adgang til min kalender, hvor du kan booke din session. Husk at vælge om det skal være i klinikken eller online.

Sessionen foregår hos mig på Amager. Vi kan også mødes online via meget enkelt videoprogram. På den måde slipper du for transporten, der er desuden kortere ventetider og sessionen kan foregå om aftenen. Endnu en fordel er at du efter sessionen får en lydoptagelse tilsendt, så du kan vende tilbage og høre det hele igen.

 

Coaching garantiGaranti

Hvis du mod forventning ikke får noget som helst ud af dine sessioner, så får du dine penge tilbage.

Uden diskussion – jeg vil kun have glade kunder i min butik 🙂

 

 

 Priser

1 session      (á 60 minutter)         900 kr.

Klippekort

5 sessioner  (á 60 minutter)      4.000 kr.

 

Til private er alle priser inkl. moms.Faktura udstedt til virksomhed tillægges moms.

Betaling foregår enten kontant/MobilePay til sessionen eller inden første sessionen (faktura fremsendes)