Gratis

Hjælp til mere overskud i hverdagen

Overskud i hverdagenVelkommen til min side, hvor du kan finde meget gratis hjælp til at slippe dit pres og stress og få en hverdag med overskud, ro og nærvær. Her er materiale du kan læse direkte på siden her, øvelser og video du kan downloade, masser af gode citater, der kan hjælpe dig med at holde fokus og et emailkursus, der over 5 uger viser dig vejen overskud i hverdagen

Al materialet er bygge på den erfaring og  viden, jeg har samlet over de mange år, jeg har arbejdet med netop dette område. Jeg ved, både fra mig selv og fra mine mange klienter, hvad der virker, og også at det faktisk er muligt at ændre sin hverdag i en positiv retning.

Jeg håber, at du finder den hjælp og viden, du har brug for her på siden. Ellers er du altid velkommen til at skrive til min gratis brevkasse, hvor jeg kan hjælpe dig med lige netop dig problem.

 

 

fritlagt hjerte

Her kan du hente inspirationsvideoen  “7 brikker til dit hverdagspuslespil” + den tilhørende e-guide med spørgsmål og øvelser til en hverdag med meget mere overskud, ro og hverdagsnydelse.

Læs en uddybende beskrivelse og hent det hele her.

 

fritlagt hjerte

Tilmeld dig det gratis email kursus “Kære hverdag giv mig overskud”. 5 emails på 5 uger, der viser dig de små skridt til mere overskud.

Læs mere og tilmeld dig kurset her

 

fritlagt hjerte

Det er svært at ændre vaner . Nogen gange skal der små remindere til. Derfor har jeg lavet en side med små citater, der kan hjælpe dig med at holde fokus.

Du finder siden her

 

fritlagt hjerte

Få overblikke over dit liv med min yndlingsøvelse

 

 

fritlagt hjerteHer kan du se de inspirationsartikler, jeg har skrevet. De handler alle på hver deres måde om, hvordan du kan gå fra en hverdag præget af pres og stress til meget mere nærvær og overskud.

Du finder artiklerne  her

 

fritlagt hjerte

Små pauser i hverdagen er alfa og omega. Du kan f.eks. bruge den til en lille mini meditation.

Her kan du finde du teksten til en lille åndehulsmeditation.

 

fritlagt hjerte Hverdagsnydelse er min Facebookside og også min profil på Instagram.

Læs mere om Hverdagsnydelse her