Søvncoaching: Få din søvn tilbage

 • Oplever du, at du ligger og vender og drejer dig og bare ikke kan falde i søvn, mens timerne går, og der bliver kortere og kortere tid til vækkeuret ringer? 
 • Kender du følelsen af at starte dagen med at være træt og udmattet af endnu en nat uden (nok) søvn?
 • Er du også kommet til næsten at frygte din seng? Fordi du er bange for igen, igen at skulle ligge vågen og vende og dreje dig den halve nat uden at kunne finde ro.
 • Kender du til tankemylder - at tankerne ikke er til at stoppe og gør det helt umuligt at falde i søvn?
 • Kender du det med, at det overhovedet ikke er noget problem at falde i søvn på sofaen foran fjernsynet, men fuldstændigt umuligt , når du endelig tager dig sammen og går i seng.

FOR LIDT SØVN HAR STORE OMKOSTNINGER

Hvis du kender til et, flere eller måske alle punkterne her, så skal du først vide, at du ikke er alene. 30-40% af alle danskere har enten problemer med at falde i søvn eller vågner alt, alt for tidligt, uden at kunne falde i søvn igen.

Det er ikke omkostningsfrit - det har du sikkert allerede fundet ud af. 

På den korte bane ryger overskuddet. Du vågner tung i hovedet med kort lunte og en tendens til at blive irriteret over småting. Du vågner til en dag, hvor du både mangler fokus og energi. Det går både ud over dit arbejdsliv og din hverdag med familien.

På den lange bane er søvn lige så vigtigt for dit helbred som sund kost og motion. Så der er alt mulig grund til at tage dine søvnproblemer alvorligt.

DEN STORE MISFORSTÅELSE

Hvis du er som de fleste, så har du sikkert allerede prøvet mange ting for at få din søvn tilbage. 

Nettet flyder over med godt råd og tips. Hvis du googler "søvnproblmer" er der over 400.000 hits. Og dertil kan du så lægge de gode råd, du sikkert også har fået af din kollega, der har en svigermor med søvnproblemer og hun har lige læst i et dameblad at ....... osv. osv. 

Men i de fleste tilfælde virker det bare ikke.

Det er der flere grunde til. 

Blandt andet at søvnproblemer ikke bare er søvnproblemer.

Der er mange forskellige bagvedliggende årsager. Hos dig, hos din kollegas svigermor, hos alle. Derfor skal der laves en individuel handlingsplan, der rækker så meget længere end "stop med at drikke kaffe og mobilen ud af soveværelset" . Det er præcis det, en dygtig søvncoach kan hjælpe dig med.

SØVNCOACHING HJÆLPER DIG TILBAGE TIL SØVNEN

 • Et individuelt forløb til dig, der  lærer dig alt det, du skal vide, for at få din søvn på rette spor igen. De redskaber og den viden, du får under forløbet, gør, at du kan tage kontrollen tilbage og komme til at sove godt igen. 
 • Til sessionerne dykker vi ned i problemerne med din søvn og skræddersyr en handlingsplan lige præcis til dig. Jeg bruger min store viden som søvncoach fra mange, mange sessioner med både stressede og søvnløse klienter til at rådgive og coache dig.
 • Gennem hele forløbet arbejder vi tæt sammen for at sikre, at du får den hjælp og de redskaber, præcis du har brug for. Jeg fører dig igennem processen og  ved hjælp af både coachingteknikker  og rådgivning sikrer jeg , at du kommer ud af den negative cirkel med søvnproblemer, og alt hvad der deraf følger.
 • Lavpraktisk og helt nede på jorden, så det er let for dig at bruge din nye viden og redskaber, når du kommer hjem.


Vælg præcis det forløb, der passer til dig og dit søvnproblem

Pakken MEST

Pakken er til dig, der har haft søvnproblemer gennem flere år.


Du har store problemer med din søvn, og det går hårdt ud over både dig selv, din familie og dit arbejde.


Du har sandsynligvis uden held eller med begrænset held prøvet det meste, men du er nu kommet dertil, at du vil til bunds i problemerne og have din søvn og dit overskud tilbage.

Med pakkenMERE får du

 • 5 coachingsessioner af ca.1 times varighed. Det kan enten være i min klinik på Amager eller online (videosession)
 • En kort telefonsession ca. 1 uge efter 1. session, hvor vi sikrer at handlingsplanen nu også fungerer i din hverdag.
 • Søvndagbogen, som du får tilsendt inden din første session, og som vi bruger som udgangspunkt til at vælge de rigtige redskaber til din handlingsplan
 • 3 telefonopfølgning (ca. 30 minutter) i perioden efter sidste session. Vedholdenhed er det største problem for mange, så måske har du brug for at komme tilbage på sporet for at komme helt i mål med din søvn eller måske for at få justeret planen.
 • 5 bonusværktøjer, som vi sammen vælger til dig. Skræddersyet til præcis dine udfordringer og som kan støtte dig i dit arbejde med at få søvnen på rette spor. Det kan f.eks. være en meditation, yogaøvelser, onlineforedrag om søvn osv.
 • Svar på spørgsmål via mail. Muligheden under hele dit forløb for at skrive til mig hvis du f.eks. har svært ved at få din handlingsplan til at fungere i det virkelige liv, hvis der opstår tvivl eller der opstår en akut situation, du har brug for at få løst. Det kan f.eks. være at du skal på ferie og er usikker på hvordan du skal takle handlingsplan i den situation. I hverdagene får du altid svar i løbet af 48 timer.
 • De vigtigste punkter tilsendt efter dine sessioner. Efter hver session får du tilsendt de vigtigste punkter i en mail, som du altid kan vende tilbage til, hvis du har brug for det.
 • Rabat på ekstra sessioner.  I et helt år efter du har afsluttet dit forløb, kan du købe ekstra sessioner med 15% rabat. En god sikkerhed for at du kan skabe varige forandringer. 

DET PRAKTISKE

Din investering i din nattesøvn er: 

4.295 kr. 

Du kan uden ekstra omkostninger vælge at betale i 3 rater


Selve sessionerne foregår enten i min klinik på Amager eller online via et super nemt videoprogram

pakken BASIS

Pakken er til dig, der har et søvnproblem og har brug for hjælp til at vælge de rigtige og konkrete redskaber, du selv kan arbejde videre med.


Måske har du i en  periode oplevet problemer med at falde i søvn, eller at du vågner alt for tidligt og har svært ved at falde i søvn igen.

Med pakken BASIS får du

 • 2 coachingsessioner af ca.1 times varighed. Det kan enten være i min klinik på Amager eller online (videosession)
 • En kort telefonopfølgning ca. 1 uge efter 1. session, hvor vi sikrer at handlingsplanen nu også fungerer i din hverdag.
 • De vigtigste punkter tilsendt efter dine sessioner.Efter hver session får du tilsendt de vigtigste punkter i en mail, som du altid kan vende tilbage til, hvis du har brug for det.
 • 1 bonusværktøj, som vi vælger til dig ved den 1. session. Skræddersyet til præcis dine udfordringer. Det kan f.eks. være En meditation, et onlineforedrag eller yogaøvelser, der hjælper dig til at finde roen 

DET PRAKTISKE

Din investering i din nattesøvn er: 

1.995 kr.

Du kan uden ekstra omkostninger vælge at betale i 3 rater


Selve sessionerne foregår enten i min klinik på Amager eller online via et super nemt videoprogram

J​​​​eg valgte at opsøge en søvncoach, fordi jeg igennem flere år har haft søvnproblemer, og det har været rigtigt slemt igennem de sidste 18 måneder.  Jeg har været op til et par timer om at falde i søvn og derefter vågnet op til 8 gange i løbet af natten. 


Gennem mit forløb har jeg fået hjælp til at finde frem til nye vaner til at sove. Det har været rart at få sat sit "liv" op på en tavle, og derfra sætte det i perspektiv og finde ud af ,hvor "skoen trykker". 

Det har været et hårdt forløb, men samtidig dejligt. Især da jeg kom op på 4 timers søvn i træk. Det er hårdt arbejde at lære at sove...men der er en belønning forude.

​​​

Jeg kan varmt anbefale Helle som søvncoach. Hun er et dejligt, varmt og lyttende menneske. Og hun er god til at sætte "soveregler" og til at tilpasse forløbet alt efter hvordan udviklingen sker. 


Til dig der ikke kan sove : Kom igang med et forløb, det kan kun gå for langsomt. Men husk at du ikke kommer sovende til det. Det er det hele værd!

Anne

INDHOLDET I MEST PAKKEN

Søvnpakken MEST er til dig, der ved, at du har brug for et længere forløb for at komme helt i mål og også for at arbejde sideløbende med de problematikker, der forstyrrer din søvn. Det kan f.eks. være tankemylder, bekymringstanker eller en hverdag, der er lidt for presset / stresset.

Forløbet giver dig 5 sessioner, hvor vi arbejder med at få brudt dit dårlige søvnmønster og få kroppens egne naturlige mekanismer i spil igen. Sideløbende arbejder vi med de problematikker/vaner, der medvirker til din dårlige søvn. Vi følger det hele til dørs med en længere periode med telefonopfølgninger, der hjælper dig med at holde snuden i sporet. 

Det samlede forløb strækker sig i de fleste tilfælde over 6-8 måneder. Styrken ved forløbet MEST er netop det lange forløb. Dine søvnproblemer har været på banen i mange år og kræver også lang tid og vedholdenhed for at få ændret. Jeg er med på sidelinjen hele vejen klar til at støtte og hjælpe dig gennem din proces. 

 • I MEST-pakken vil du inden første session få tilsendt en søvndagbog. Den skal du udfylde og dine svar vil vi bruge som udgangspunkt for vores snak og planlægning af det videre forløb. Selvom du måske synes, du har et godt overblik over dine søvnproblemer, giver en systematisk registrering af de rigtige parametre ofte aha-oplevelser og vigtige informationer til det videre arbejde. 
 • Til sessionerne vil vi arbejde målrettet med en plan, der passer til dels dine specifikke udfordringer og dels din hverdag. Efterfølgende vil vi sammen ud fra dine erfaringer justere planen. 
 • Som en del af din handlingplan vil også indgå et eller flere bonusredskaber. Vi vælger sammen dem, der støtter din proces bedst muligt. 
 • Til sidste session udarbejder vi en "søvnværktøjskasse" - en liste over redskaber, så du præcist ved, hvad du skal gøre, hvis du igen får søvnproblemer.
 • Det er svært at ændre vaner, så for at sikre, at alt går den rigtige vej, indeholder pakken "Mest"  også tre opfølgende telefonsessioner på hver ca. ½ time. På den måde kan du dels sikre at du hele tiden bevæger dig i den rigtige retning, og dels at du hurtigt kan komme tilbage på sporet, hvis det begynder at gå den forkerte vej igen. 

INDHOLDET I MERE PAKKEN

Pakken MERE er lavet til dig, der har haft problemer med at sove i et stykke tid, og hvor din manglende søvn begynder at kunne mærkes på dit overskud både hjemme og på arbejdet. 

Du har sandsynligvis uden held eller med begrænset held prøvet en del gode råd, men du er nu kommet dertil, at du vil til bunds i problemerne.

Pakken giver dig 3 sessioner til at få dine naturlige søvnregulerende mekanismer til at fungere optimalt igen. Men jeg slipper dig ikke her. For de fleste er det vedholdenheden, der er det sværeste, og derfor er der også i pakken indlagt mulighed for opfølgning. 

 • I "Mere" pakken vil du inden første session få tilsendt en søvndag. Den skal du udfylde, og dine svar vil vi bruge  som udgangspunkt for vores snak og planlægning af det videre forløb. Selvom du måske synes, du har et godt overblik over dine problemer, giver en systematisk registrering af de rigtige parametre ofte aha-oplevelser og vigtige informationer til det videre arbejde. 
 • Til sessionerne vil vi arbejde målrettet med en plan, der passer til dels dine specifikke udfordringer og dels din hverdag. Efterfølgende vil vi sammen ud fra dine erfaringer justere planen. 
 • I din handlingplan vil også indgå et eller flere bonusredskaber. Vi vælger sammen dem, der støtter din proces bedst muligt. 
 • Til sidste session udarbejder vi en "søvnværktøjskasse" - en liste over redskaber, så du præcist ved, hvad du skal gøre, hvis du igen får søvnproblemer.
 • Pakken indeholder desuden 2 telefonopfølgninger. 1 efter en uge, hvor vi tjekker om din handlingsplan også fungerer i din hverdag og en 1-2 måneder efter din sidste session for at sikre, at alt stadig går godt, og om der er dukke nye spørgsmål op. 

INDHOLDET I BASIS PAKKEN

Pakken er til dig, der i en kortere periode har oplevet problemer med din søvn. Måske er du begyndt at være lang tid om at falde i søvn eller måske vågner du i løbet af natten og kan heller ikke der finde tilbage til søvnen. Noget du fornemmer ikke bare er et par dårlige nætter, men noget der udvikler sig i den forkerte retning. 

Du er klar til at gøre noget nu, inden problemet bliver endnu mere vedvarende. 

Basis pakken  giver dig en meget konkret handlingsplan, som vi efterfølgende følger op på og justerer, så du er klar til selv at arbejde videre på egen hånd. 

 • I Basis pakken dykker vi til den første session ned i dine søvnproblemer og ud fra det, lægger vi den plan, du arbejder med, indtil vi ses næste gang.
 • Ca en uge efter din første session ligger en kort telefonopfølgning for at sikre, at handlingsplanen kan fungerer i din hverdag samt give dig svar på eventuelle spørgsmål, der er dukket op.
 • 2. sessioner bruger vi på at justere planen, så du er godt klædt på til selv at arbejde videre med dit søvnproblem.


Jeg startede et forløb hos Helle, da jeg havde svært ved at falde i søvn om aftenen. Jeg vågnede mange gange (5-6 gange) i løbet af natten og havde så igen svært ved at falde i søvn. Så på en god nat fik jeg 5-6 timers søvn, men gns. var måske omkring 4-5 med en del afbrudt søvn.


Nu efter forløbet falder jeg mere eller mindre i søvn med det samme og har fået nogen gode værktøjer, som hjælper mig med at falde i søvn igen, når jeg vågner i løbet af natten. Jeg sover nu mellem 7-8 timer hver nat og vågner 1-2 gange.


Jeg vil bestemt anbefale Helle.


Hun udviser ægte interesse, er meget personlig og rådgiver herefter. Desuden er hendes viden omkring hjernen og søvn virkelig spændende. Den generelle viden omkring søvn og hjernen samt de personlige redskaber, som jeg har fået med mig, har hjulpet mig meget og gør det stadig.

Christina

Jeg startede et forløb hos Helle, fordi jeg i mange år har haft et rigtig dårligt søvnmønster med max 4-5 timers søvn om natten, mange opvågninger og besvær ved at falde i søvn igen.


Efter 3 gange coaching er jeg der, hvor jeg 9 ud af 10 nætter sover godt 6-7 timer. Der er stadig noget at arbejde på, men jeg føler nu, at jeg har fået nogle støtteredskaber, som jeg kan bruge, når jeg har behov for det.


Det har været en god oplevelse at være i et forløb hos Helle. For mig har det allermest været, at der var en, der tog mig alvorligt, troede på mig og sammen med mig ville forsøge at løse mit problem. Det var meget værdifuldt for mig, at der var en der satte regler op og sammen med mig lagde en handlingsplan, som jeg var nødt til at følge, fordi jeg selv var med til at lægge den.


Helle er meget behagelig og tillidsvækkende person.

Jeg kan klart anbefale et forløb hos Helle, det var en god investering i min fremtid.

Mette

KUN FOR DIG, DER HAR TAGET EN BESLUTNING 

Måske har du allerede prøvet at gøre noget, for at få din søvn tilbage, men fundet ud af at det er ikke så let at ændre vaner sådan helt på egen hånd.

Med mig som søvncoach får du al den hjælp, du skal bruge, og har samtidig mig på sidelinjen hele vejen. Men til gengæld er forløbet her KUN for dig, der har besluttet dig for, at du vil gøre en aktiv indsats  - gøre noget andet end i dag og altså arbejde med at ændre vaner.

Den beslutning skal du have taget inden forløbet starter.

FÅ DIN SØVN TILBAGE - JEG SIDDER KLAR TIL AT LYTTE TIL DIG

Book en gratis indledende samtale online her 

Lad os starte med at tale sammen først. 

Jeg sidder klar til at lytte til dig og til at hjælpe dig videre. Du kan nemlig gratis og 100% uforpligtende starte med en snak med mig om dine udfordringer med at sove. Der er flere årsager til, at det er en god ide. Dels kan du vurdere, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, og dels give jeg dig mit bedste bud på, om et coachingforløb er den rigtige løsning for dig.

Vi snakker sammen i telefonen og du skal sætte 15-20 minutter af. Efterfølgende tager du al den tid, du har brug for, til at beslutte, om min hjælp er den rigtige løsning.HAR DU SPØRGSMÅL TIL FORLØBET?

Så skriver du bare direkte til mig på info@hellebentzen.dk

Helle Bentzen - få din søvn tilbage