Søvncoaching: Få din søvn tilbage

Start med en gratis, uforpligtende telefonsamtale, hvor vi sammen finder ud af, om en søvncoachingpakke er den rigtige løsning for dig. 

søvn

Et coachingforløb, der  lærer dig alt det, du skal vide, for at få din søvn på rette spor igen. De redskaber og den viden, du får under forløbet, gør, at du kan tage kontrollen tilbage og også på et senere tidspunkt komme af med søvnproblemer.

Stress- og søvncoach Helle Bentzen fører dig igennem processen og vil i tæt samarbejde med dig ved hjælp af både coachingteknikker  og rådgivning sikre, at du kommer ud af den negative cirkel med søvnproblemer og alt hvad der deraf følger. Du får din søvn tilbage.

 • 1
  Oplever du, at du ligger og vender og drejer dig og bare ikke kan falde i søvn, mens timerne går og der bliver kortere og kortere tid til vækkeuret ringer? 
 • 2
  Kender du til tankemylder - at tankerne ikke er til at stoppe og gør det umuligt at falde i søvn?
 • 3
  Vågner du alt, alt for tidligt og ikke kan falde i søvn igen?
 • 4
  Kender du følelsen af at starte dagen med at være træt og udmattet af endnu en nat uden (nok) søvn?
 • 5
  Kender du det med at det overhovedet ikke er noget problem at falde i søvn på sofaen foran fjernsynet, men fuldstændigt umuligt , når du endelig tager dig sammen og går i seng.

Hvis du kender til et, flere eller måske alle punkterne her, så skal du først vide, at du ikke er alene. 30-40% af alle danskere har enten problemer med at falde i søvn eller vågner alt, alt for tidligt, uden at kunne falde i søvn igen. Det er ikke omkostningsfrit - det har du sikkert allerede fundet ud af.

På den korte bane ryger overskuddet. Du vågner tung i hovedet med kort lunte og en tendens til at blive irriteret over småting. Du vågner til en dag hvor du både mangler fokus og energi.

På den lange bane er søvn lige så vigtigt for dit helbred som sund kost og motion. Så der er alt mulig grund til at tage dine søvnproblemer alvorligt.

Søvncoaching  pakken "Få din søvn tilbage" hjælper dig på sporet igen.

Til sessionerne dykker vi dykker ned i dine problemer med din søvn og skræddersyr en handlingsplan lige præcis til dig. Jeg vil bruge min store viden fra mange, mange sessioner med både stressede og søvnløse klienter til at rådgive og coache dig.

Lavpraktisk og helt nede på jorden, så det er let for dig at bruge din nye viden og redskaber, når du kommer hjem.


J​​​​eg valgte at opsøge en søvncoach, fordi jeg igennem flere år har haft søvnproblemer, og det har været rigtigt slemt igennem de sidste 18 måneder.  Jeg har været op til et par timer om at falde i søvn og derefter vågnet op til 8 gange i løbet af natten. 


Gennem mit forløb har jeg fået hjælp til at finde frem til nye vaner til at sove. Det har været rart at få sat sit "liv" op på en tavle, og derfra sætte det i perspektiv og finde ud af ,hvor "skoen trykker". 

Det har været et hårdt forløb, men samtidig dejligt. Især da jeg kom op på 4 timers søvn i træk. Det er hårdt arbejde at lære at sove...men der er en belønning forude.

​​​

Jeg kan varmt anbefale Helle som søvncoach. Hun er et dejligt, varmt og lyttende menneske. Og hun er god til at sætte "soveregler" og til at tilpasse forløbet alt efter hvordan udviklingen sker. 


Til dig der ikke kan sove : Kom igang med et forløb, det kan kun gå for langsomt. Men husk at du ikke kommer sovende til det. Det er det hele værd!

Anne


Jeg startede et forløb hos Helle, da jeg havde svært ved at falde i søvn om aftenen. Jeg vågnede mange gange (5-6 gange) i løbet af natten og havde så igen svært ved at falde i søvn. Så på en god nat fik jeg 5-6 timers søvn, men gns. var måske omkring 4-5 med en del afbrudt søvn.


Nu efter forløbet falder jeg mere eller mindre i søvn med det samme og har fået nogen gode værktøjer, som hjælper mig med at falde i søvn igen, når jeg vågner i løbet af natten. Jeg sover nu mellem 7-8 timer hver nat og vågner 1-2 gange.


Jeg vil bestemt anbefale Helle.


Hun udviser ægte interesse, er meget personlig og rådgiver herefter. Desuden er hendes viden omkring hjernen og søvn virkelig spændende. Den generelle viden omkring søvn og hjernen samt de personlige redskaber, som jeg har fået med mig, har hjulpet mig meget og gør det stadig.

Christina

Vælg præcis det forløb, der passer til dig og dit søvnproblem.

MEST

 • 3 coachingsessioner
 • Søvndagbog
 • 2 Telefonopfølgninger

Læs mere om indholdet lidt længere nede på siden


Udover det får du følgende bonusser:

 1. Onlineforedraget ""Få din søvn tilbage. 
 2. 50 % rabat på tilkøb af kropsterapi
 3. 25 % rabat på tilkøb af ekstra sessioner
 4. Fem yogaøvelser til mere ro og bedre søvn
 5. Onlineforedraget om tankemylder

Prisen for pakken"Mest" er: 

2.795 kr. 

MERE

 • check
  3 coachingsessioner
 • check
  Søvndagbog

Læs mere om indholdet lidt længere nede på siden


Udover det får du følgende bonusser:

 1. Onlineforedraget ""Få din søvn tilbage. 
 2. 50 % rabat på tilkøb af kropsterapi
 3. 25 % rabat på tilkøb af ekstra sessioner
 4. Fem yogaøvelser til mere ro og bedre søvn


Prisen for pakken"Mere" er: 

2.295 kr. 

BASIS

 • check
  2 coachingsessioner

Læs mere om indholdet lidt længere nede på siden


Udover det får du følgende bonusser:

 1. 10% rabat på tilkøb af kropsterapi
 2. 10 % rabat på tilkøb af ekstra sessioner

Prisen for pakken"Basis" er  : 

1.495 kr. 

Indholdet i MEST-pakken

 • I MEST-pakken vil du inden første session få tilsendt en søvndagbog. Den skal du udfylde og dine svar vil vi bruge som udgangspunkt for vores snak og planlægning af det videre forløb. Selvom du måske synes, du har et godt overblik over dine søvnproblemer, giver en systematisk registrering af de rigtige parametre ofte aha-oplevelser og vigtige informationer til det videre arbejde. 
 • Til sessionerne vil vi arbejde målrettet med en plan, der passer til dels dine specifikke udfordringer og dels din hverdag. Efterfølgende vil vi sammen ud fra dine erfaringer justere planen. 
 • Til sidste session udarbejder vi en "søvnværktøjskasse" - en liste over redskaber, så du præcist ved, hvad du skal gøre, hvis du igen får søvnproblemer.
 • Det er svært at ændre vaner, så for at sikre, at alt går den rigtige vej, indeholder pakken "Mest"  også to opfølgende telefonsessioner på hver ½ time. På den måde kan du dels sikre hele tiden bevæger dig i den rigtige retning, og dels at du hurtigt kan komme tilbage på sporet, hvis det begynder at gå den forkerte vej igen. 

Indholdet i MERE-pakken

 • I "Mere" pakken vil du inden første session få tilsendt en søvndag. Den skal du udfylde, og dine svar vil vi bruge  som udgangspunkt for vores snak og planlægning af det videre forløb. Selvom du måske synes, du har et godt overblik over dine problemer, giver en systematisk registrering af de rigtige parametre ofte aha-oplevelser og vigtige informationer til det videre arbejde. 
 • Til sessionerne vil vi arbejde målrettet med en plan, der passer til dels dine specifikke udfordringer og dels din hverdag. Efterfølgende vil vi sammen ud fra dine erfaringer justere planen. 
 • Til sidste session udarbejder vi en "søvnværktøjskasse" - en liste over redskaber, så du præcist ved, hvad du skal gøre, hvis du igen får søvnproblemer.

Indholdet i BASIS-pakken

 • "Basis" pakken dykker vi til den første session ned i dine søvnproblemer og ud fra det, lægger vi den plan, du arbejder med, indtil vi ses næste gang.
 • 2. sessioner bruger vi på at justere planen, så du er godt klædt på til selv at arbejde videre med dit søvnproblem.

Kun for dig, der har taget en beslutning

Måske har du allerede prøvet at gøre noget, for at få din søvn tilbage, men det er ikke så let at ændre vaner sådan helt på egen hånd.

Med coachingpakken får du den hjælp, du skal bruge, og har samtidig mig på sidelinjen hele vejen. Men til gengæld er forløbet her KUN for dig, der har besluttet dig for, at du vil gøre en aktiv indsats  - gøre noget andet end i dag og altså arbejde med at ændre vaner.

Den beslutning skal du have taget inden forløbet starter.

Start med at booke en gratis uforpligtende indledende samtale hos søvncoach Helle Bentzen


Book din gratis indledende samtale online her 

Der er flere årsager til, at det er en god ide at starte med en indledende samtale, dels kan du vurdere, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, og dels jeg kan vurdere, om jeg mener, at et coachingforløb er den rigtige hjælp til dig.

Du skal sætte 15-20 minutter af til samtalen, sørge for fred og ro og måske have din kalender ved hånden. S

Samtalen foregår via telefon.

Du er også velkommen til at skrive til mig via formularen her under. Skriv  dine ønsker til ugedag og tidspunkt og husk også dit telefonnummer

Vil du bare gerne igang eller har du spørgsmål til forløbet?

Så skriver du bare  direkte til mig via formularen herunder. 

 

Helle Bentzen - få din søvn tilbage

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med dine søvnproblemer.