Om Helle

Om Helle Bentzen

 

Du tror måske, at det ikke er muligt for netop dig. Men jeg ved, at det kan lade sig gøre – at få en hverdag med mere overskud. At  få brikkerne til dit hverdagspuslespil til at falde på plads og igen få energi til det vigtigste.

Jeg har nemlig siden 2006 hjulpet 1000 vis af mennesker med netop det. Både via mine foredrag og kurser over hele landet og også med coaching.

“Coach?!” – dem er der mange af. Hvorfor skulle jeg dog lige præcis vælge dig” , Og det ved jeg heller ikke, om du nødvendigvis skal. Men prøv at læse lidt videre og mærk så efter, om det jeg står for, og det jeg arbejder med matcher med dine udfordringer, tanker og holdninger.

 

 

En ting er, hvad jeg siger, men mere interessant er, hvad andre siger

Jeg har simpelthen fået et bedre liv ud af mit coachingforløb hos Helle. Både på jobbet og privat. Jeg har fået langt mere indsigt i mine stærke og svage sider, og især hvordan jeg tackler sidstnævnte med brugbare værktøjer. Helt præcist har jeg fået en større indre ro, jeg er blevet bedre til at passe på mig selv og prioritere realistisk. Helle er et fantastisk empatisk menneske, der giver de bedste ramme for udvikling. Udover at være en brandgod coach, har hun en super god menneskeforståelse. Helle er min lykkepille – fordi hun får mig til at udvikle mig, selv i de perioder, hvor jeg ikke tror, jeg kan udvikle mig mere. Charlotte

 

Jeg startede hos Helle på grund af stress på jobbet. Jeg havde ondt i maven, uro i kroppen, tankerne kørte konstant. Jeg sov dårligt og brød tit sammen i gråd. Helle fik mig til at føle mig tryg, hvilket betød meget for mig. Igennem processen opdagede jeg sider ved mig selv, som jeg ønskede at ændre på, og jeg valgte derfor at fortsætte hos Helle. Vigtigst af alt er , atjeg blevet bedre til at passe på mig selv og elske mig selv. Helle har været guld værd! Hun er super dygtig.Jeg går nu hos Helle 3-4 gange om året, for at sikre, at jeg holder fast i de gode ting og bliver ved med at udvikle mig – den bedste gave jeg kan give mig selv. Anne Marie

Det skal du vide om Helle Bentzen

Jeg underviser med videnskaben i hånden og er dygtig til at omsætte den viden og forskningsresultaterne, så de let kan bruges til at skabe forandringer i hverdagen. Det er vigtigt for mig. Ikke at det hverken er den eneste eller den rigtigste måde at se tingen på, men det er sådan jeg er skruet sammen.  Måske er det også derfor, at jeg er lidt småforelsket i den positive psykologi.

En anden ting, der er vigtig for mig, er at sige tingene lige ud ad landevejen. Så det kan forstås og bruges. Jeg er stor modstander af et højakademisk niveau for det højakademiske niveaus skyld. Det giver ingen mening. Lad os snakke sammen om tingene, så det er til at forstå og bruge i hverdagen. Heldigvis er det noget af den feedback, jeg oftest får fra mine kursister. Det gør mig glad.

Jeg er optaget af

  • hvor meget vores tanker og overbevisninger styrer os, og hvor store forandringer jeg ser, når mine klienter begynder at skrue på netop det.
  • hvor stor forandring det giver at begynde at tage ansvar for sit eget liv. At stoppe med at tro at “nogen skal gøre noget” eller “at noget skal ske” for at jeg kan blive lykkelig.

Min mest nørdede interesse er

  • hjernen. Når jeg sidder med næsen nede i de store tykke bøger om hjerneforskning, er jeg tæt på lykkelig. Jeg er dybt fascineret af, hvordan hjernen fungerer, og specielt hvordan vi kan bruge den viden i dagligdagen til at forstå og skabe forandringer i vores liv.

Min baggrund

Jeg har en naturvidenskabelig uddannelse, en lang karrierer i medicinalindustrien, er certificeret business- og lifecoach fra Sofia Manning, certificeret stresskonsulent samt har en lang række kurser indenfor blandt andet den positive psykologi, mindfulness og flow.

Her kan du lære mere om Helle Bentzen

Du kan få meget mere viden om mig og min tilgang til at få en hverdag du er tilfreds med – med tid til at trække vejret og overskud til at nyde alt det livet har at byde på, her på siden.  En anden og nemmere måde er måske nok at se min gratis video “7 brikker til dit hverdagspuslespil”