Online book af tider til coaching og kropsterapi

Book din tid her 


Book din tid


Book din tid her til søvncoaching  en af mine gratis afklarende samtaler eller til kropsterapi. Det hele er meget enkelt. Klik på knappen, vælg ydelsen, vælg dato og tidspunk og så er det bare om at glæde sig :-) 

Når du har booket modtager du en bekræftelsesmail  med tidspunkt, min adresse og andre vigtige oplysninger. Dagen før din aftale sender jeg også en "husk din aftale" mail til dig. Just in case - det er så ærgerligt at glemme en aftale. Både for dig og for mig. 


Du betaler først på dagen - enten kontant eller med mobilepay

(hvis du ikke allerede har købt og betalt via min shop)

Har du spørgsmål til din booking, er du altid velkommen til at skrive til mig på helle@hellebentzen.dk eller ringe på 20 44 21 32.