Hvad klienterne siger

Her får mine klienter ordet Her giver jeg ordet til nogle af de klienter, der allerede har været igennem et søvncoachingforløb. Dem synes jeg, du skal møde, fordi jeg tit til mine gratis afklarende samtaler bliver spurgt om resultater.  

Altså virker det? Virker søvncoaching? Og fair nok. Det er altid rart, inden du investerer i noget at vide, om der kommer noget som helst ud af det. 

Det bedste svar til det, er at lade mine klienter få ordet.

Fra at vågne 15-24 gange hver eneste nat, til at jeg nu kun er vågen 2-4 gange


Jeg kontaktede Helle, da min nattesøvn har været mega dårlig i rigtigt mange år.

Ved hjælp af guiding og øvelser fra Helle, er jeg gået fra at vågne 15-24 gange hver eneste nat, til at jeg nu kun er vågen 2-4 gange, hertil skal bemærkes at jeg er en kvinde, der nærmer mig de 62 år,

Så fra at kunne sove hvornår der end var mulighed for at lægge mig at sove, nøjes jeg med en lille morfar af max 15 minutters forløb højest 1 gang om ugen.  Der lidt som at opnå sin anden ungdom, men den nye energi jeg har fået.

Det så så sort ud i begyndelsen, men ret hurtigt kunne jeg se forbedringer af de tiltag, som Helle guidede mig til.

Helle Bentzen er helt vildt sød, empatisk og dygtig.

Jeg er kommet 100% i mål i forhold til hvad Helle Bentzen stillede mig i udsigt. Det forløb, jeg har gennemgået med Helle Bentzen, har langt oversteget mine forventninger.

Majbritt 

Efter mange år med søvnproblemer, er der nu styr på nattesøvnen igen


Jeg har i mange år haft søvnproblemer, men takket være Helle er der nu igen styr på nattesøvnen. 

Helle er god til at få afdækket, hvad problemerne skyldes og til at komme med konkrete, pragmatiske forslag til, ’hvad vi nu skal prøve af’ og har også mange gode øvelser.

Hendes tilgang har givet mig mange aha-oplevelser og nye indsigter undervejs og samtidig har hendes stærke fokus på handling sikret fremdrift.

Det er også en fornøjelse efter hver session at modtage en fin opsummering af fokus for den næste tid. Så 1000 tak for det!

Jacob 

Tusinde tak for hjælpen med at få et sundt forhold til min søvn igen


Da jeg startede forløb i oktober, havde jeg angst for det at skulle gå i min seng at sove.

Dette resulterede i, jeg på daværende tidspunkt ikke havde sovet i mit soveværelse i flere måneder og søvnen var en kamp, fyldt med massere af tankemylder og mange timers brug på, bare at falde til ro og sove.

Den søvn jeg så endelig fik, var af virkelig ringe kvalitet.

Allerede efter 1. session gav det resultater. Jeg begyndte at bruge mine nye værktøjer og finde roen. Når jeg sov, var det en meget bedre søvnkvalitet. Der har været op og nedture undervejs, men Helle har hele vejen været der til at lytte og guide og det har været fantastisk.

Jeg er endnu ikke helt i mål og arbejder fortsat, men med den indsigt og viden Helle har lært mig, kan jeg bedre bevare roen, når det er svært.

Nu sover jeg i min egen seng igen.

De varmeste anbefalinger herfra - Helle er ganske enkelt fantastisk.

Christina 

Jeg prøvede først lægen, men hjælpen fik jeg hos Helle


Efter at have været en tur omkring min egen læge uden at få anden hjælp end sovemedicin, kontaktede jeg Helle.

Nu 1½ måneder efter sover jeg meget bedre og har det også meget bedre om dagen. Desuden er jeg helt ude af sovemedicinen. Det er dejligt, at det der ude af kroppen nu.

Det bedste er næsten, at jeg har meget mere ro omkring min søvn. Min nye holdning er, at hvis jeg ikke sover så meget, så er det ok. Det hele skal nok gå alligevel. Det hjælper mig meget.

Jeg er ikke helt i mål med min søvn endnu, men det skal nok komme. Jeg ved, at det ikke kommer ”sådan der” men tager tid. Jeg skal bare fortsætte med at bruge de konkrete redskaber, jeg har fået i forløbet. De virker.

Andreas

Før kunne jeg have tankemylder i flere timer. Nu sover jeg 7-8 timer de fleste nætter.  


Før jeg fik hjælp af Helle, gik jeg i seng ved 22 tiden og vågnede flere gange i løbet af natten . Jeg kunne ofte ikke falde i søvn igen og havde tankemylder i flere timer. Så det tit blev til kun få timers søvn om natten.

Da jeg kontaktede Helle, gav hun mig gode virksomme værktøjer til at få en god nats søvn. Og jeg skal da lige sige, det virker. Men det virker kun, hvis man gør det, der bliver foreslået. Og det virker ikke på en uge. Man skal give det tid.

Helle ved en masse om hjernen og dens virkning når man sover . Jeg takke mange gange for den gode coaching jeg har fået. Nu er de fleste nætter gode nætter, hvor jeg får sovet 7-8 timer.


Sonja

Tusinde tak for en fantastisk behandling og for at få mit liv tilbage


Inden mit forløb havde jeg alvorlige problemer med angst for ikke at kunne sove. Det havde plaget mig i mere end et års tid. Tankerne om søvnen triggede angsten og resulterede i, at jeg var vågen til kl. 3-4 om morgenen. Tankerne om søvnen bredte sig til dagtimerne og fyldt mere eller mindre hele min dag. Jeg var nærmest parat til hvad som helst for blot at få en enkelt nats god søvn. 

Efter bare 2 sessioner med Helle blev min søvn normaliseret, og jeg kunne droppe sovemedicinen.

Efter den 4. session var min søvn som tidligere, og jeg spekulerede ikke længere på den, og kunne igen leve mit liv. 

Tak for at få min evne til at sove tilbage og ikke mindst tak for at få mit liv tilbage.

Haris

Jeg er gået fra 4-5 timers afbrudt søvn til 7-8 timer med kun 1-2 opvågninger. Det betyder alt for min hverdag!


Jeg startede et forløb hos Helle, da jeg havde svært ved at falde i søvn om aftenen. Jeg vågnede mange gange (5-6 gange) i løbet af natten og havde så igen svært ved at falde i søvn. Gennemsnitligt sov jeg kun 4-5 timer  med en del afbrudt søvn.

Nu efter forløbet falder jeg mere eller mindre i søvn med det samme og har fået nogen gode værktøjer, som hjælper mig med at falde i søvn igen, når jeg vågner i løbet af natten. Jeg sover nu mellem 7-8 timer hver nat og vågner 1-2 gange.

Hun udviser ægte interesse, er meget personlig og rådgiver herefter. Desuden er hendes viden omkring hjernen og søvn virkelig spændende. Den generelle viden omkring søvn og hjernen samt de personlige redskaber, som jeg har fået med mig, har hjulpet mig meget og gør det stadig.

Christina

Vil du også have hjælp til at sove godt igen?

Jeg har hjulpet rigtigt mange og vil også gerne hjælpe dig. Book en gratis afklarende snak i telefonen 

Det var en milepæl, da jeg rundede 4 timers søvn uden opvågning, og derefter er det kun gået i den rigtige retning


Jeg har igennem flere år har haft søvnproblemer, og det har været rigtigt slemt de sidste 18 måneder.  Jeg har været op til et par timer om at falde i søvn og derefter vågnet op til 8 gange i løbet af natten. 

Gennem mit forløb har jeg fået hjælp til at finde frem til nye vaner til at sove. Det har været rart at få sat sit "liv" op på en tavle, og derfra sætte det i perspektiv og finde ud af ,hvor "skoen trykker". Det har været et hårdt forløb, men samtidig dejligt. Især da jeg kom op på 4 timers søvn i træk og derfra er det kun gået i den rigtige retning. 

Jeg kan varmt anbefale Helle som søvncoach. Hun er et dejligt, varmt og lyttende menneske og god til at tilpasse forløbet alt efter hvordan udviklingen sker. Til dig der ikke kan sove : Kom i gang med søvncoaching, det kan kun gå for langsomt. 

Anne

På ca. 1 måned er jeg gået fra at bruge 1-2 timer på at falde i søvn til at falde i søvn med det samme


Jeg har, lige så længe jeg kan huske, haft problemer med rastløshed og søvnbesvær, når dynen og puden kaldte om aftenen. Jeg har været meget i tvivl om, hvilken tilgang jeg skulle have til mit søvnbesvær, og jeg har ikke vidst hvor jeg skulle begynde.

Jeg kontaktede Helle og vi fik en snak om mit problem. Allerede fra første konsultation var jeg overbevist om, at jeg nok skulle nå i mål med min søvn.

Helle har en professionel og teoretisk tilgang til sit arbejde, og er god til at gøre det overskueligt at starte på at få en god og sund nattesøvn. Helle er god til at have fleksibilitet, og tilgangen til ens søvnproblem kan altid reguleres/tweakes, hvilket har givet mig enormt meget.

På ca. 1 måned er jeg gået fra at bruge 1-2 timer på at falde i søvn, til slet ikke at ligge mærke til, at jeg ligger og vender og drejer mig. Helle kan varmt anbefales.

Jacob

Søvnproblemer i 10 år er vendt på et par måneder


Jeg har haft søvnproblemer i over 10 år på grund af et overfald. 

Helle har hjulpet mig med at arbejde systematisk og struktureret med min søvn. Efter et forløb på et par måneder, er min søvn blevet mere stabil og rolig.

Karl

Det bedste har næsten været, at der var en, der tog mig alvorligt, troede på mig og støttede mig undervejs


Jeg startede et forløb hos Helle, fordi jeg i mange år har haft et rigtig dårligt søvnmønster med max 4-5 timers søvn om natten, mange opvågninger og besvær ved at falde i søvn igen.

Efter 3 gange coaching er jeg der, hvor jeg 9 ud af 10 nætter sover godt 6-7 timer. Der er stadig noget at arbejde på, men jeg føler nu, at jeg har fået nogle støtteredskaber, som jeg kan bruge, når jeg har behov for det.

Det har været en god oplevelse at være i et forløb hos Helle. For mig har det allermest været, at der var en, der tog mig alvorligt, troede på mig, støttede mig undervejs og sammen med mig ville forsøge at løse mit problem. Det var meget værdifuldt for mig, at der var en der satte regler op og sammen med mig lagde en handlingsplan, som jeg var nødt til at følge, fordi jeg selv var med til at lægge den

Mette

Hvor mange år har du haft søvnproblemer? 

få hjælp nu!

Jeg er blevet meget bevidst om, hvad mine søvnproblemer handlede om, og hvis uroen opstår, har jeg redskaber til at takle det


Jeg har haft massive søvnproblemer i flere år, havde problemer især med uro, så søvnen blev afbrudt adskillige gange hver nat. Jeg var så træt og mast, at jeg brugte dagene på at komme mig over nattens dårlige søvn.

Nu sover jeg godt/ok de fleste nætter, er ikke helt i mål, men det skal nok komme. En vigtig ting er at søvnen er ikke længere min fjende.

Jeg er blevet meget bevidst om, hvad mine søvnproblemer handler om. Når/hvis uroen opstår, har jeg god hjælp i de redskaber, jeg har fået. Jeg er blevet klogere på så mange ting om mig selv.

Helle er lyttende og forstående og samtidig dygtig og kompetent. Jeg har fået mange redskaber og god støtte i den handleplan vi udarbejdet og jeg er meget taknemmelig for den hjælp og støtte jeg har fået undervejs

Birgitte

At jeg fik hjælp til at bryde mit dårlige mønster, har givet mig en meget bedre søvn og en hverdag med meget mere overskud


Da jeg kontaktede Helle, var jeg kørt fast i et mønster med dårlig søvn forsaget af daglig skærmtid til langt ud på natten. Det var et problem, som jeg ikke selv kunne komme ud af, og derfor søgte jeg hjælp.

Tak for coaching!  Det var for mig et super fint forløb, at jeg samme med dig fik fokus på mit søvnmønster, og hvad jeg kan gøre ved det. Det er jer er taknemmelig for.

Den største forandring er, at jeg ikke mere har Ipad og telefon i soveværelset, som så betyder, at jeg har fået en meget bedre søvn. Og den bedre søvn har så igen haft en meget større indflydelse, end jeg havde forestillet mig, på hele mine hverdag

Michael

Har fulgt alle dine råd, og det har allerede givet pote

En lille status opdatering fra mig. Jeg har fulgt alle dine råd efter vores snak for 1½ uge siden, og det har allerede givet pote. 

Jeg har sovet hurtigere, og når jeg vågner om natten, kan jeg bare lige gå på toilettet og i seng igen. Så jeg er optimistisk, tusinde tak for hjælpen

Karina

Helle er dygtig. Hun ved, hvad hun taler om, og det virker

Jeg har i mange år haft svært ved at sove. Jeg havde specielt svært ved at falde til ro og havde mange tanker, jeg ikke kunne slippe. Da jeg først startede hos Helle, gik der ikke så længe, før den handlingsplan, vi lavede den første gang, begyndte at give resultater.

Jeg falder stort set i søvn med det samme nu, og det er en kæmpe befrielse. Jeg er ikke helt i mål endnu; der skal ikke så meget til at vælte de nye vaner, og så kommer problemerne igen.

Det bedste ved forløbet er helt sikkert de meget konkrete råd, jeg har fået.

Jeg ved præcis, hvad jeg skal skrue på, hvis søvnproblemerne dukker op igen. Helle er dygtig - hun ved, hvad hun taler om, og det virker. Jeg kan se nu, hvor meget det har påvirket ikke bare mig, men også min familie, at jeg ikke fik sovet nok.

Jesper

Jeg har hjulpet 100vis af søde klienter med deres søvnproblemer.

Skal jeg også hjælpe dig?

Lad os starte med at snakke sammen først. Book en gratis afklarende samtale.

 Vi snakker sammen i telefonen - sæt ca. 20 minutter af. 

Du fortæller mig om dine søvnproblemer, og sammen finder vi ud af, om det er søvncoaching og mig, der skal hjælpe dig med at komme til at sove både nok og godt igen.

Klik og får direkte adgang til min kalender

Din søvn er for vigtig til at lade være