Overvejer du at få hjælp til dine søvnproblemer?

Bestil en gratis afklarende samta​​​​le ​Søvncoaching - få din søvn tilbage  

Du kan også komme til at sove godt igen
Start med at booke en gratis afklarende samtale, så du kan høre, hvordan jeg kan hjælpe dig


Jeg har hjulpet mange og ved præcis, hvem jeg kan hjælpe, og hvem jeg ikke kan. Og jeg lover dig, at du får et ærligt svar; både for din og for min skyld. 

Jeg har i mange år haft svært ved at sove. Jeg havde specielt svært ved at falde til ro og havde mange tanker, jeg ikke kunne slippe.


Da jeg først startede hos Helle, gik der ikke så længe, før den handlingsplan, vi lavede den første gang, begyndte at give resultater. Jeg falder stort set i søvn med det samme nu, og det er en kæmpe befrielse. Jeg er ikke helt i mål endnu; der skal ikke så meget til at vælte de nye vaner, og så kommer problemerne igen. 


Det bedste ved forløbet er helt sikkert de meget konkrete råd,  jeg har fået. Jeg ved præcis, hvad jeg skal skrue på, hvis søvnproblemerne dukker op igen. Helle er dygtig - hun ved, hvad hun taler om, og det virker. Jeg kan se nu, hvor meget det har påvirket ikke bare mig, men også min familie, at jeg ikke fik sovet nok.

Jesper

  • Samtalen foregår i telefonen og varer typisk 15-20 minutter. 
  • Den er gratis og 100% uforpligtende.
  • Når du klikker på knappen, kommer du automatisk videre til mit booking system, hvor du frit kan vælge et tidspunkt til samtalen, der passer dig.
  • Du er altid velkommen til at skrive en mail til mig, hvis du ikke kan finde en tid, der passer i dine planer, så skal jeg se, om jeg kan trylle :-)

Tag det første skridt til en bedre nattesøvn her

Din søvn er for vigtig til at lade være