Stresscoach Amager

 STRESSCOACH – SÅ DU IGEN KAN FÅ EN HVERDAG MED RO, OVERSKUD OG BALANCE

 

Stresscoach amager

 

Hvad kan jeg som stresscoach hjælpe dig med?

  • Nogen gange er det svært at se skoven for bare træer
  • Nogen gange er det godt med hjælp fra en, der ikke selv er følelsesmæssigt involveret i problemerne
  • Nogen gange er det godt at blive set på lidt fra oven

 

Stresscoach Amager Helle Bentzen

 

Med mig som stresscoach ved din side får du den coaching, sparring og rådgivning, der skal til, for at du kan komme videre og igen få balance i hverdagen

For at du igen kan få den rigtige balance i dit liv, for du igen kan få næsen oven vande , for at du igen kan lægge mærke til de små dejligt ting i hverdagen, for at du igen kan være nærværende og tilstede, når du er sammen med familien.

 

 

 

 

 

Mød mig i min klinik på Amager eller på Skype

Stresscoaching foregår enten hos mig på min adresse på Amager eller over telefon/skype. OBS: Også tider sen eftermiddag, aften og weekender. Bestil din tid på tlf. 20 44 21 32 eller send en mail på info@hellebentzen.dk så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Jeg er uddannet life- og buisnesscoach fra Sofia Manning og har desuden en ekstra uddannelse som stresscoach. Jeg har været selvstændig med klinik på Amager i 12 år og har erfaring fra hundredevis af sessioner.  Du kan læse mere om mig og min baggrund her

 

Få en indledende snak i telefonen med Stresscoach Helle Bentzen 

Vil du vide, hvad andre siger, før du booker en tid hos stresscoach Helle Bentzen, så klik her. Du kan også kontakte mig for en uforpligtende, indledende snak på tlf. 20 44 21 32, før vi evt. mødes i min klink på Amager eller på Skype. Se hvor på Amager  klinikken ligger på kortet her

 

Læs her om Heidis forløb 

Jeg tog kontakt til Helle, da jeg havde akutte stress symptomer og gerne ville have nogle redskaber, som kunne hjælpe mig med at blive bedre rustet i stressede perioder fremover. Først arbejdede vi med at få nedbragt mit stress niveau via nogle enkelte tiltag i min hverdag.

Her hjalp det mig meget, at Helle gav mig nogle konkrete hjemmeopgaver at arbejde med, uden at det blev et uoverskueligt projekt.

Derefter hjalp Helle mig at få sat ord på, hvilke situationer, der hos mig, fremprovokerer stress og gav mig nogle redskaber til, hvordan jeg kan aflæse min krops signaler og agere derefter. Helt konkret fik jeg nogle modeller, som jeg altid kan have i baghovedet og trække frem, når jeg har brug for det.

Det bedste er, at jeg igennem forløbet har følt mig forstået og at Helle har været god til at vise mig omsorg og finde nogle redskaber, som netop giver mening for mig.

Heidi 

 

Stresscoach Helle Bentzen:

Priser 

  • 5 sessioner      4.000 kr.
  •  1 session           900 kr.

Til private er alle priser inkl. moms.
Faktura udstedt til virksomhed tillægges moms.

Betaling foregår enten kontant/MobilePay til sessionen eller inden første sessionen (faktura fremsendes)