Tag ansvar for dit liv

Tager du ansvar for dit liv eller  spiller du “det er synd for mig” kortet?

”Det er her oppe, det hele foregår” sagde hun og pegede på sit hoved. Spinninginstruktøren. ”Viljen. I kan meget mere, end I tror. I skal helt derud, hvor I kan smage morgenmaden igen, der hvor det bliver sjovt”

Lige det sidste er jeg ikke så enig i, men at vi kan meget mere, end vi tror, er jeg slet ikke i tvivl om. Det gælder både til spinning og alt muligt andet. Motion, kostomlægning, ændring af vaner, selvudvikling.

Tag ansvar for dit liv

Tag ansvar for dit liv – JA –  men for mig er det ikke ensbetydende med at livet skal være hårdt. Det er jeg så absolut ikke en fortaler for Har lagt knokkelenergi bag mig.  For hvis det er på den måde, det føles, så er det tid til at justere – finde en anden vej.

 Det kort skal du IKKE spille!

Men lad være med at spille ”det er synd for mig kortet”, så snart det bliver lidt hård og ukomfortabelt.  Det gør ikke noget som helst godt og er bare med til at fastholde dig i en rolle, hvor der ikke er rart at være.

 Tag et bevidst valg og tag ansvar for dit liv

I stedet for skal du tage et bevidst valg. Ja det her vil jeg!!! Eller ja det her vil jeg, men jeg finder en anden vej til målet, der føles lettere og mere rigtig for mig. Eller nej, det vil jeg ikke. Det er den selvkærlige vej. Lad være med at sætte dig mellem to stole – det holder ikke i længden.

Og ja, jeg kunne meget mere, end jeg selv troede lige der på spinningcyklen en tidlig onsdag morgen. Det må gerne være hårdt. Det er et bevidst valg, et valg der hander om at tage ansvar for dit liv.  En lille investering i det gode liv.

Du kan også meget mere, end du selv tror. Find den rigtige vej for dig og tro på det. Hele vejen.

Lyst til mere inspiration blandt andet om, hvordan du kan tage ansvar for dit liv?  Så skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev “Hverdagsnydelse”. Udover løbende at få de bedste tips og tricks til en hverdag med mindre stress og mere overskud, får du både en inspirationsvideo og en e-guide med fokus på at få mere overskud i din hverdag. Tilmeld dig nu, så lander både video og e-guide i din inbox om 2 minutter.

Ja tak til mere ro og overskud

 

 

 

 

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.