7 brikker til mere overskud og energi i din hverdag – gratis video og øvelser

Er du træt af at være træt og ikke have overskud til det vigtigste?

Så kan du få hjælp lige her. Og endda helt gratis.

Få video og øvelser lige her:

Tilmeld dig her

Alt du skal gøre, er at skrive dig op på siden her, så modtager du om et øjeblik et link til inspirationsvideoen ”7 brikker til dit hverdagspuslespil” + den tilhørende e-guide med spørgsmål og øvelser til mere overskud, ro og hverdagsnydelse.

Jeg tør godt love dig, at hvis du ser videoen og arbejder med de tilhørende øvelser, så er du godt på vej mod en hverdag med meget mere overskud.

 Det får du

  • En inspirationsvideo med 7 spørgsmål, der vil hjælpe dig med at få øje på, hvor du kan hente mere overskud

 

Tablet lilleDu tror måske ligesom de fleste, at der skal store forandringer til for at komme fra pres og utilfredshed til overskud og ro.

Men det er i langt de fleste tilfælde ikke sandheden. Videoen viser dig 7 områder, hvor du med bare små ændringer kan gøre en stor forskel og få langt mere overskud og meget mindre stress.

 

 

  • En e-guide med ekstra viden, ekstra spørgsmål og øvelser til alle de 7 brikker fra videoen. Med den i hånden er du godt på vej til at skabe dig den hverdag, du drømmer om. E-guiden tager dig i hånden og hjælper dig til skridt for skridt at ændre det, der stjæler dit overskud.

magazinestack_700x906          Mange når aldrig til at handle, men hvis du gerne vil have ændringer i dig liv, skal du                  også være villig til at gøre noget andet end du gør i dag.

          Lige præcis det, hjælper e-guiden dig med.

 

 

 

 

 

  •   Løbende mine bedste fif, råd, refleksioner, konkrete redskaber og gode tilbud til en hverdag fyldt med hverdagsnydelse

Rigtig god fornøjelse med både videoen og e-guiden!

 

OBS

Husk at du kan få mere inspiration her og at du også helt gratis kan få hjælp til netop din udfordring ved at skrive til brevkassen.

GØR SOM 3.000 ANDRE - 

få mit nyhedsbrev  med tips til  mere overskud i hverdagen