Når du ikke kan sove

Hjælp til dig, der ikke kan sove. 

Drømmer du også om ikke at behøve at skænke din søvn en eneste tanke men ..... nå ja, bare sove? 

Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet "Mail fra Søvncoachen" med  de bedste tips, tilbud og viden, der VIRKELIG virker og accepterer desuden min privatlivspolitik

Du får både mit vigtigste tip plus  bonusmails med viden og gode råd, der rækker så meget længere end "Mobilen ud af soveværelset"  og "Stop med at drikke kaffe" tippetNu, hvor jeg sover meget bedre, kan jeg se, hvor meget det har påvirket både mig selv og min familie.

Jeg har i mange år haft svært ved at sove. Jeg havde specielt svært ved at falde til ro og havde mange tanker, jeg ikke kunne slippe.


Da jeg først startede hos Helle, gik der ikke så længe, før den handlingsplan, vi lavede den første gang, begyndte at give resultater.


Jeg falder stort set i søvn med det samme nu, og det er en kæmpe befrielse. Jeg er ikke helt i mål endnu; der skal ikke så meget til at vælte de nye vaner, og så kommer problemerne igen.

Det bedste ved forløbet er helt sikkert de meget konkrete råd, jeg har fået.


Jeg ved præcis, hvad jeg skal skrue på, hvis søvnproblemerne dukker op igen. Helle er dygtig - hun ved, hvad hun taler om, og det virker. Jeg kan se nu, hvor meget det har påvirket ikke bare mig, men også min familie, at jeg ikke fik sovet nok.

Jesper 


BOOK EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Jeg vil også gerne hjælpe dig, med at komme til at sove godt igen, men lad os tale sammen først.

Masser af hjælp til dig, der ikke kan sove.

Din søvn er for vigtig til at lade være.

Kom med en tur rundt om de vigtigste faktorer, der skal til for at skabe den hverdag, du drømmer om. Viden, der virker.

De 3 vigtige brikker, der skaber den hverdag, du drømmer om 

SØVN

Her finder du hjælp til at komme til at sove både nok og godt igen. Viden, der virker

Søvncoaching og en gratis afklarende samtale til dig, der leder efter hjælp til at komme til at sove godt igen og masser af artikler du selv kan læse. 

ET LIV UDEN STRESS

Coaching i min klinik på Amager. Med fokus på at skabe det liv, hvor der i hverdagen er plads til nærvær og overskud. Et liv i balance.

Masser af artikler, hvor du kan finde råd og redskaber, om alt det du selv kan gøre for at forebygge stress. Både privat og på arbejdet

KROPSTERAPI

Din krop er klog; du skal bare huske at lytte til den. 

Her kan du book din tid, finde information om priser og tilbud, og læse artikler om hvad kropsterapi er og kan, samt om hvordan du passer godt på din krop