Til din arbejdsplads

Trivsel og overskud til din arbejdsplads

Hvordan er trivslen på din arbejdsplads? Er I pressede måske stressede? Har I det godt sammen eller er der for meget brok, sladder og dårligt samarbejde? Kunne I bruge lidt mere af de positive tanker og positive fokus i jeres hverdag?

Hvis du kan svarer ja, til noget af det, så er du ikke alene. Presset er stort på mange arbejdspladser og i takt med at det stiger, falder jeres trivsel. De negative tanker, samarbejdsproblemerne og irritationen over de små ting tager over.

Fordi vi er hele mennesker, stopper det ikke når vi går hjem fra arbejdet.

Det er sjældent vi har en fantastisk aften/weekend, hvis vores trivsel på jobbet er i bund og dagen har været fyldt med problemer.

 

Trivsel med trivselspilotenDerfor har jeg lavet en række foredrag og workshops, der kan skrue op for jeres trivsel og samarbejde.

Jeg har samlet alt det på min side Trivselspiloten.

Arbejder du i plejesektoren?

Så skal du vide, at jeg har lavet et kursus specielt til jer. Det er skrevet med baggrund i min 10 års erfaring med undervisning på netop plejecentre og for FOA medlemmer. Desuden har jeg lavet en spørgeskemaundersøgelse om de vigtigste faktorer for trivslen hos medarbejdere på plejehjem og i hjemmeplejen.

Det er der kommet kurset “Trivsel og samarbejde – få flere af de gode dage” ud af. Det giver jeg en unik viden og konkrete redskaber, så I virkelig kan ændre jeres trivsel i den rigtige retning.

Du kan læse meget mere om kurset på hjemmesiden Foredrag til plejesektoren

Foredrag og workshops

Der er 7 titler på hylden at vælge imellem. Hør f.eks. om:

  • Have a nice day – hvad kan DU SELV gøre for at få en hverdag med meget mere trivsel overskud
  • Dig og din kollega – om det vigtigste af alt. Samarbejder med dine kolleger – også de irriterende
  • Når presset stiger – få de vigtigste redskaber, så presset ikke udvikler sig til stress

 

Klik her og læs mere om alle titler og indhold