Søvncoachuddannelsen

Bliv certificeret søvncoach

Bliv certificeret søvncoach

Anne deltager lige nu på hold 1.

Læs her hvad hun har skrevet om de 2 første dage:

Du er bare den bedste formidler og har en  enorme viden.

Anne Frandsen

Coach

Tak for nogen helt igennem fantastiske dage i det allerbedste selvskab. 


Hvor er du bare den allerbedste formidler af din nørdede begejstring og nysgerrighed og enorme viden, så det kommer helt ned på jorden og til en pt forvirret hjerne. 


Disse to dage havde jeg ikke kunnet ønske mig bedre

Vil du også være endnu bedre til at hjælpe dine klienter, der lider af søvnproblemer? 

Så tilføj certificeret søvncoach til dit CV og få ekstra redskaber til din værktøjskasse som terapeut, coach, behandler eller lignende

Er du coach, behandler, terapeut eller lignende, og kan du nikke genkendende til et eller flere af punkterne her: 

 • Du er  allerede coach, psykoterapeut, behandler eller ligende og brænder for at  gøre en forskel for de mange, mange dansker, der har problemer med at sove
 • Til frustrationen over at din klients søvnproblemer fylder så meget, at det overskygger alt andet, og gør det svært at arbejde med de underliggende problematikker
 • At være lidt på bar bund, når en af dine klienter fortæller, at de oveni deres andre udfordringer forresten også har svært ved at falde i søvn
 • At du godt gad også at have en større viden om søvn, så du kunne klæde dine klienter endnu bedre på, vælge nye veje og finde de redskaber, der kan hjælpe præcis din klient
 • Til godt at vide at hvis bare søvnen kom på plads, så ville det være så meget lettere for din klient at komme i mål  
 • Til at ty til de tips en hurtig Googlesøgning tilbyder, som f.eks. at droppe mobilen før sengetid og stoppe med kaffen,  og som klienten allerede godt kender og har prøvet (og som ikke virker)?

Så er uddannelsen her til dig 

46% af danskerne har problemer med at sove.

Du kan hjælpe dem. Bliv certificeret søvncoach.

Der er alt for mange , der sover alt for dårligt. 


Sundhedsstyrelsens rapport fra 2017 om danskernes sundhed viser, at 46% af danskerne har problemer med at sove. Ud af dem er 13% meget generet af den manglende søvn og 33% mindre generet.  


Det er store tal, men de passer desværre alt for godt med det billede, jeg ser hos mine klienter. 


For lidt og for dårlig søvn har store omkostninger hele vejen rundt i livet,  men desværre har de fleste nærmest givet op. 


Mange af mine klienter fortæller, at de (selvfølgelig) har søgt efter hjælpe på nettet. Men en søgning på "søvnproblemer" giver over 300.000 hits, og gør dem kun mere forvirrede, end godt er.  For hvor skal de starte og hver skal de ende? De fortæller samtidig historier om ikke rigtigt at blive forstået af andre, for "hvor svært kan det lige være at falde i søvn" . 


Så der er i den grad brug for hjælp, og her kan du gøre en stor forskel for rigtigt mange. Konsekvenserne for dine klienter, der ikke sover nok, er store. Også større end du tror


Dårlig søvn har kæmpe konsekvenser også for dine klienter: 

 • De får sværere ved at koncentrere sig
 • Sværere ved at huske
 • Tager markant dårligere beslutninger
 • Har generelt mindre overskud
 • Bliver mere styret af følelser 


og alt dette samtidig med at deres selvindsigt bliver markant dårligere. Ikke nogen god kombination. 


Helt nye undersøgelser viser desuden, at for lidt søvn giver en lavere aktivitet i den del af hjernen, der normalt holder både angst og stress i skak. 


Prøv at forestille dig, hvor svært det vil være for dine klienter at nå de mål, de arbejder med hos dig, hvis de samtidig har alt det med i bagagen. Og det her sker ikke bare for nogen få. Alle, der sover for lidt, har en hjerne, der fungerer dårligere end den burde.  

Bliv certificeret søvncoach. Uddannelsen indeholder alt, du har brug for. 

Konkret (og lidt nørdet) viden, metoder, tjeklister og  helt konkrete redskaber. Til dig og dine klienter.  

Bliv certificeret søvncoach

Uddannelsen til certificeret søvncoach består af:


 • 6 hele undervisningsdage (6 moduler) 
 • 1 live Q&A call mellem modul 4 og 5 
 • Skriftlig og mundtlig certificering  
 • Lukket facebookgruppe til vidensdeling og løbende spørgsmål
 • Efter uddannelsen adgang til onlinebibliotek med materiale, du kan bruge til dine klienter, inspiration til mere viden osv. 


Efter uddannelsen er du klædt på til at hjælpe dine klienter tilbage til en god nattesøvn

Du vil have den nødvendige viden om søvnens biologi, og hvad der sker i hjernen, når vi sover. 


Du vil have en stor evidens baseret viden om konsekvenserne af for lidt søvn


Du vil have redskaber til at forstå de bagvedliggende årsager til søvnproblemer og vide, hvordan du skal takle dem


Du vil have en færdig grundskabelon til et søvncoachingforløb og kunne skræddersyer skabelonen til den enkelte klient


Du vil have en bred vifte af redskaber, du kan plukke af, når du skal lave handlingsplan til dine klienter


Datoer, moduler, modeller, træning, spørgsmål og svar, certificering - læs om det hele her  

Hold 2 starter 22. januar 2021


Mia deltager lige nu på hold 1.

Læs her hvad hun har skrevet om de 2 første dage:

Fuldstændig fantastiske og fabelagtige 2 første dage på søvnchoachuddannelsen

Mie BEcker

sygeplejerske i almen praksis

Fuldstændig fantastiske og fabelagtige 2 første dage på søvncoachuddannelsen sammen med fænomenale medkursister og en så medrivende, nærværende og dygtigt underviser at jeg stadig er helt høj, trods 2 dage med dansk sommer, når den er bedst og masser af ny viden. 


Vi har været i de mest fortryllende omgivelser og fået sublim forplejning. De allerbedste betingelser for at vi mennesker kan vokse og kan tilegne os ny viden og færdigheder. 


Glæder, glæder, glæder mig tiil de næste 2 dage i september måned. 


Se datoerne for hold 2 her: 


Modul 1:    22. januar     2021

Modul 2:    23. januar    2021

Modul 3:    26. februar  2021

Modul 4:    27. februar  2021

Modul 5:    23. april       2021

Modul 6:    7. maj          2021


Desuden et online Q&A d. 24. marts kl. 19.00 

Alle moduler er hele undervisningsdage fra 9.30 - 17.00 og foregår i Københavnsområdet tæt på offentlig transport. I prisen er inkluderet morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe. 


Der er hjemmeopgaver mellem modulerne. Det kan f.eks. være artikler eller anden læsning, afprøvning af redskaber o.l. 


Efter modul 4 skal du træne din nye viden på minimum 2 klienter for at blive certificeret/få kursusbevis


Mellem modul 4 og 5 er der indlagt et online Q&A, hvor du kan få svar på spørgsmål og sparring  f.eks. om de klienter, du øver dig på


Du får mulighed for at blive medlem af en lukket FB gruppe, hvor du løbende kan få svar på spørgsmål, få sparring og kan dele stort og småt med både mig og de andre deltagere


Certificeringen til søvncoach består både af en skriftlig opgave og en søvncoachingsession, som du gennemfører med en af dine medkursister


Hvis du er coach, psykoterapeut e.l. vil du efter uddannelsen få et certificat på, at du er certificeret søvncoach. Hvis du ikke opfylder ovenstående, vil du istedet modtage et kursusbevis på, at du har gennemført kurset og  bestået prøverne og nu kan kalde dig søvnvejleder.


Start med en gratis afklarende samtale og få svar på alle dine spørgsmål

Skriv certificeret søvncoach på dit CV


Prisen for uddannelsen er:   


TILMELD DIG NU OG SPAR 3.000 kr.

 

Early bird: 11.695,00 kr. frem til 1. november

(prisen tillægges moms) Du kan vælge at betale hele beløbet nu, eller 1.000 kr. i tilmeldingsgebyr og resten af beløbet i 5 rater startende 4. januar.

Ratebetaling er uden ekstraomkostninger. JA TAK RESERVER EN PLADS TIL MIGAlle priser er inklusiv undervisningsmaterialer, certificering, morgenmad, lækker frokostbuffet og eftermiddagskage. Desuden kaffe, te og vand løbene hele dage. Prisen tillægges moms. 


Små hold, så vent ikke for længe, hvis du allerede nu ved, at du vil med på næste hold. Al den viden, du skal bruge for at hjælpe dine klienter, samlet i 6 moduler 

Modul 1   BASISVIDEN OM SØVN

I modul 1 dykker vi ned i basisviden om søvnen. I hvordan søvnen styres i hjernen, om døgnrytme og søvncyklus, om hvor meget man skal sove, om søvn og alder og meget, meget mere. Al den viden du har brug for for at have hele forståelsen for, hvordan du kan hjælpe dine klienter bedste muligt. 


MODUL 2   BASISVIDEN OM SØVNPROBLEMER   

Modul 2 kommer blandt andet til at handle om søvnregulering. Om hvad der sker i hjernen, når vi har søvnproblemer. Vi skal også tale om konsekvenserne af for lidt søvn, om hvad der sker, når der er rod i døgnrytmen, og om de største bagvedliggende årsager til søvnproblemerne. 


MODUL 3   værktøjskassen

Modul 3 bygger på den basisviden om søvn, du nu har opnået. Her dykker vi nemlig ned i den palet af redskaber, du skal bruge for at kunne skræddersy en handlingsplan til dine klienter. Vi skal tale om søvnrestriktion, om at finde roen, om døgnrytmen om meget mere.


MODUL 4   Søvncoachingmodulet (del 1)

Her får du præsenteret søvncoachingmodellen. Vi gennemgår modellen trin for trin og øver det hele, så du er klar til at øve dig videre på klienter efter modul 4. Mellem modul 4 og 5 ligger et online Q&A, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål og få sparring på dine øveklienter. MODUL 5    SØVNCOACHINGMODULET (DEL 2)

Vi arbejder videre med den generiske model af søvncoachingmodellen og arbejder også med at bruge modellen til at skræddersy en handlingsplan til den enkelte klient. Modulet indeholder både nye vinkler og læring samt øvelser, så du får modellen helt inder under huden.


MODUL 6   spørgsmål, de sidste løse ender  + CERTIFICERING

Her får du de sidste redskaber og har mulighed for at stille spørgsmål.  Mellem modul 5 og certificeringsmodulet får du tilsendt og skal aflevere den skriftlige del af certificeringen. På certificeringsmodulet vil du trække en caseklient og skal gennemføre en søvncoachingsamtale ud fra den pågældende case. 

Jeg er klar til at dele min store viden og lange erfaring med dig


Jeg har mange års nørderi bag mig indefor søvn. Jeg har læst bøger og videnskabelige artikler, deltaget i kurser og konferencer samt samlet erfaring fra massevis af søvncoachingforløb med trætte og frustrerede klienter. 


Det hele startede med en stresscoachuddannelse. Med mange stresscoachingsessioner og mange foredrag og workshops også om stress i forskellige virksomheder og igennem det en viden om, at søvn er et kæmpe stort problem for mange. 


Nu er min viden på søvnområdet så stor og mine resultater så gode, at jeg har udviklet en søvncoachingmodel og kan hjælpe de fleste til at komme til at sove både nok og godt igen. 


Den viden vil jeg gerne dele med dig, så vi kan blive flere til at hjælpe alle de danskere, der har svært ved at sove.

Bliv certificeret søvncoach

Vil du være med til at hjælpe alle de danskere, der hver dag kæmper med at komme til at sove både godt og nok? 


Bliv certificeret søvncoach


Inden du tilmelder dig, er du velkommen til at kontakte mig for at få svar på eventuelle spørgsmål og for at være helt sikker på, at uddannelsen er den rigtige for dig. Du kan kontakte mig via mail på helle@hellebentzen.dk eller ringe til mig på tlf. 20 44 21 32. 


Tilmeldingen er bindenden, og din plads er først sikret, når jeg har modtaget din betaling.


Når du tilmelder dig, skal du vælge, om du vil betale hele beløbet på en gang, eller om du vil betale i 6 rater (ingen gebyrer e.l. ). Hvis du vælger ratebetaling, bliver 1. rate trukket med det sammen, og de næste rater med hver 30. dages mellemrum. 


Prisen dækker al undervisning, undervisningsmateriale, certificering og forplejning (morgenmad, frokost, eftermiddagskage samt kaffe, te og vand gennem hele dagen). Overnatning er ikke  inkluderet, men du kan få 10% på din overnatning på hotellet, hvor uddannelsen foregår (skal bookes direkte gennem hotellet) . 


Husk at hvis du allerede er selvstændig, kan du tale med din revisor, om du kan trække uddannelsen fra i dit regnskab.