Slip dine overspringshandlinger – onlineforedrag.

 overspringshandlingerSlip dine overspringshandlinger og få frigivet både tid og energi.

Onlineforedrag spækket med viden, der virker.

Køb foredraget her

Du kender det sikkert godt. Det gør de fleste nemlig.

Overspringshandlingerne.

 

 

 

 

  • Bare lige en kop kaffe, SÅ starter jeg
  • Jeg kan simpelthen ikke arbejde i det her rod, så rydder lige op og SÅ starter jeg
  • Hov skal da lige tjekke mails og også facebook, nu jeg har telefonen i hånden. Og er det forresten ikke lang tid siden, jeg har ringet til min mor?

Bare eksempler på nogen af de overspringshandlinger, jeg hører om fra mine klienter.  Og lad dig ikke snyde. Det er ikke det samme som pauser. Mens pauserne giver dig ny energi, dræner overspringshandlingerne dig og stjæler dit overskud.

Du kender sikkert også godt følelsen, når det er lykkes. Når du – måske endelig – har fået gjort det, du havde planlagt, men på trods af at du godt kende den følelse og det overskud, den giver dig, så kan det være svært at komme igang. Undersøgelser viser at vi er dårlig til at bruge den viden. Til at forudsige hvordan vi vil føle i fremtiden.

Så hvad er det så, der skal til?

I onlineforedraget “Slip dine overspringshandlinger” lærer jeg dig, hvad du skal gøre. Du får både den vigtige viden og helt konkrete redskaber. Så det eneste du skal gøre, er at investere 79 kr. og så sætte en lille halv time af. Så er du godt på vej.

Find foredraget her