Kropsterapi

HAR DU HUSKET AT LYTTE TIL DIN KROP?

Den har tit noget klogt at fortælle dig.

Problemet er bare, at rigtigt mange af os glemmer at lytte. Vi er oppe i hovedet det meste af dagen, og det har konsekvenser.

Kropsterapi kan hjælpe dig med at komme tilbage til kroppen. Slippe spændiger og finde tilbage til roen og nærværet.

Kropsterapi handler om balance. Om at se krop og sind som en helhed. Det liv, mange af os lever i dag, gør, at der let opstår spændinger og ubalancer i kroppen, og min behandling afspænder kroppen. Uanset om dine spændinger stammer fra krop eller sind.

Blidhed, ro, dybe tryk, afspænding  - kropsterapi kan være mange ting

Lige fra den blideste behandling med fokus på at give ro til et lidt overaktivt nervesystem til den mere konfronterende behandling med dybe tryk, der afspænder både din krop og dit sind.

Og så selvfølgelig alt der imellem 

Hvad du har brug for, finder jeg, og vi sammen ud af. Dit behov og min erfaring.

I forbindelse med min langtidssygemelding med stress/udbrændthed, valgte jeg at prøve kropsterapi hos Helle. Jeg har mange stresssymptomer som søvnløshed, daglig hovedpine, migræne og muskelspændinger specielt i skuldre, nakke og kæbe.


Allerede efter første behandling oplevede jeg en bedre søvn. Dagen efter havde jeg mere energi, og jeg fik en oplevelse af "mit gamle jeg" uden større stresssymptomer. Jeg bruger fortsat behandlingerne som et led i at blive stressfri. 


Jeg bliver altid mødt med omsorg, varme og nærvær hos Helle. Jeg kan kun anbefale hendes behandlinger.


Heidi

MAGIEN SKER:

  • når du som klient er klar
  • når tilliden er der
  • når jeg støtter kroppen på den helt rigtige måde

Når kropsterapi er sådan, er det magisk. 

Men du skal give lov - uden samarbejde mellem dig og mig sker det ikke.

KROPSTERAPI ER TIL DIG DER:

  • har spændinger  f.eks. i skuldre, nakke og ryg
  • føler du har en (for) presset hverdag
  • har hovedet fyld med alt for mange tanker
  • gerne vil være bedre til at lytte til din krop
  • er sygemeldt med stress og eller angst
  • har brug for en pause, hvor du ikke skal andet end bare at tage imod
  • bare vil forkæle dig selv

Jeg elsker dine behandlinger, din ro og det du giver min krop. Du skaber balance og magi. Har det sååååå godt siden i går. Tusinde tak for dig. Nicole 

Jeg er bare nødt til at fortælle dig, at min skulder har det SÅ godt. Det er som om, den har givet slip. Der er kun en ganske lille bitte smule tilbage, men bare det, at kunne svinge armen rundt er fantastisk. Ulla 

……. vil bare sige, at det har hjulpet vildt, at du havde fat i mig i dag og glæder mig allerede til næste gang. Jørn 

PRISER

Book din behandling på den gule knap herunder og betal kontant på dagen eller via mobilepay. 

Der er både tidlige tiden, aften tider og også tider i weekenden. Kan du ikke finde en tid, der passer dig, er du velkommen til at skrive til mit på tlf.  20 44 21 32.

Alle behandlinger varer 1 time inkl. en kort indledende snak


1 times behandling 

750 kr.

Når jeg bliver mødt i min angst og min frygt, så føler jeg mig så hjernedødt støtte, og det gør jeg bare lige nu. Jeg føler mig støttet af folk som Helle, som jeg har kendt i 1 time. At det er helt ok, at jeg har det, som jeg har det, og jeg bliver mødt i det – accepteret i det.

 

Og jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Helle. Jeg elsker når jeg kommer til behandling, at jeg bliver mødt i kærlighed, og smil og rum. Tak!


Julie

Helle har en ro omkring sig og et nærvær og væsen som gør, at jeg slapper af.


Helt fra første besøg har jeg haft fuld tillid til hendes evner og at få kropsbehandling hos Helle er helt ærligt noget af det bedste jeg nogensinde har givet mig selv. Hver gang jeg går derfra føler jeg mig lettere, både fysisk og mentalt.


Helle kan noget, som det er svært at sætte fingeren på, men det virker hver gang. Det kan til tider være smertefuldt at ligge på briksen, men det plejer som regel at være en god ting - det betyder at noget giver slip, og hvis jeg ikke selv er bevidst om det så hjælper Helle mig til at huske at trække vejret og slappe af. Det er som om hun kan mærke, hvornår jeg godt kan give mere slip, gå lidt længere ind, og hvornår det er nok.


Ved to anledninger har jeg haft det som om et tæppe af ro, tyngde og stillhed blev lagt over hele mig, bare ved at Helle trykker blidt på et punkt på hovedet, og det er den vildeste fornemmelse.


Jeg har anbefalet hende til andre, og det vil jeg blive ved med 🙂


Anna

Kropsterapi