Hverdagsnydelse – tips til vejen fra pres til overskud

 

Få din daglige dosis overskud på facebooksiden “Hverdagsnydelse”

Vil du have daglige tips om, hvordan du kan få en hverdag med meget mere overskud, nærvær, nydelse.? Hverdagsnydelse? Og med gode råd til hvordan du kan booste din modstandskraft overfor stress? Alt sammen med udgangspunkt i den positive psykologi og den nyeste hjerneforskning?

 

hverdagsnydelse
 

 

Så tilmeld dig ligesom over 2000 andre FACEBOOKsiden “Hverdagsnydelse”. 

Du finder siden lige her

 

På siden finder du mit bud på, hvordan jeg/du/alle kan skabe os det liv, vi egentligt gerne vil have. Ikke på en ”smart i en fart konsulentagtige” og ”5 gode tips til lykken” måde, men med udgangspunkt i mit eget liv, mine egne fejltagelser, glæder, snublen, sorte huller og nærmest lykkelige øjeblikke vil jeg inspirere dig til at handle, gøre noget andet – bare lidt – så hverdagen bliver, som du gerne vil have den. Skabe mere hverdagsnydelse!

Små skridt mod hverdagsnydelse

Med udgangspunkt i blandt andet den positive psykologi og den nyeste hjerneforskning giver jeg dig mine bedste tips til hvordan du kan få et liv med mere ro og nærvær. Måske tror du, lige som mange andre at der skal meget til, men det er i de fleste tilfælde ikke sandheden.

Sandheden er, at det for de fleste handler om små skridt, små justeringer. Måske et tvist af din egen tankegang, måske at kunne sætte dig selv øverste bare en gang imellem, måske at blive bedre til at lægge mærke til at det dejlige, der heldigvis også er i hverdagen.

Alt det inspirerer jeg dig til at have mere fokus på i din dagligdag. Så du med tiden rykker dig fra viden til vaner.

Jeg glæder mig til at se dig på min facebookside Hverdagsnydelse.