Hvad siger andre?

overskud i hverdagen

 

 

 

På siden her kan du læse, hvad nogle af de mange, der har deltaget i mine foredrag, workshops eller coaching, har fået ud af forløbet/undervisningen.

 

Hvis du selv vil have hjælp til at få mere overskud, ro og nærvær i dit liv, så kan du læse mere om Helle her og her læse om coaching, priser og om hvordan du kommer i gang

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har simpelthen fået et bedre liv ud af mit coachingforløb hos Helle. Ikke kun på jobbet, men også privat. Jeg har fået langt mere indsigt i mine stærke og svage sider, og især hvordan jeg tackler sidstnævnte med brugbare værktøjer. Helt præcist har jeg fået en større indre ro, der betyder , at når stressen er over mig, går jeg ikke i panik. Jeg er blevet bedre til at prioritere – og er meget mere realistisk i mine prioriteringer nu. Jeg passer på mig selv. Ikke kun for min egen skyld, men også for mine omgivelser.

Det bedste jeg har fået ud af coachingforløbet er værktøjerne, Helle har introduceret mig til og hendes fantastiske empatiske væsen, der give de bedste rammer i den svære tid, man sidder i. Helle er en lykke-pille! Man er altid lettet, glad og med mere overskud, når man går fra hende.

Jeg har allerede anbefalet Helle til andre ….. udover at være en brandgod coach, har hun en super god menneskeforståelse. Den gør, at man nemmere kan komme igennem den svære tid.

Jeg vil aldrig stoppe med at komme hos hende – fordi hun får mig til at udvikle mig, selv i de perioder, hvor jeg ikke tror, jeg kan udvikle mig mere.

Det var en dejlig oplevelse at være med til dit foredrag: Have a nice day! Resten af dagen og flere dage efter oplevede jeg en lettelse ift. dagligdagens tyngdefølelse. Jeg må indrømme, at det er hårdt arbejde at ændre sine tanker, men du gav gode anvisninger og viste at det er et spørgmål om at tage en beslutning. Dit lagkagediagram  illustrerede, hvor stor indflydelse jeg selv har på mine oplevelser i det daglige, og hvordan jeg kan arbejde mig højere op på trivselsbarometeret – ved egen kraft, og med smittende inspiration fra dig. Endnu engang tak. De bedste trivselshilsner fra Heidi

Jeg startede hos Helle på grund af stress på jobbet. Jeg stod i en situation, hvor jeg var nødt til at gøre noget, hvis det ikke skulle ende med en sygemelding. Jeg havde ondt i maven, uro i kroppen, tankerne kørte konstant. Jeg sov dårligt og brød tit sammen i gråd.

Jeg fik nogle helt konkrete værktøjer til at håndtere stressen, da jeg startede hos Helle. Hun fik mig til at føle mig tryg, hvilket betød meget for mig. Jeg kunne fralægge mig kontrollen og blot følge Helles råd og vide, det så ville blive godt igen.

Igennem processen opdagede jeg sider ved mig selv, som jeg ønskede at ændre på, og jeg valgte derfor at fortsætte hos Helle. At arbejde med personlig udvikling har ændret meget for mig. Mine tanker og måden jeg ser livet på. Og vigtigst af alt er jeg blevet bedre til at passe på mig selv og elske mig selv.

Helle har været guld værd! Hun er super dygtig og får mig til at tænke over tingene på en ny måde. Jeg får altid fornyet energi, når jeg har været hende og får lyst til at arbejde med mig selv.

Jeg går nu hos Helle 3-4 gange om året, for at sikre jeg holder fast i de gode ting og bliver ved med at udvikle mig – den bedste gave jeg kan give mig selv. Jeg kan varmt anbefale Helle.

Jeg er dybt fascineret af dine foredrag, fordi du virker til at være helt nede på jorden hos mig, og det gør, at jeg fornemmer, at du faktisk står og taler lige til mig. Jeg ville gerne have haft den viden for 15 år siden. Da havde jeg haft mega brug for at lære at stresse af efter din vejledning. I dag har jeg lært at takle mange ting ved hjælp af bl.a. dine foredrag. Jeg vil rose dig for, at du forstår at tale til mig, så jeg forstår det, du siger, og så jeg selv kan sætte det på mine egne episoder.

Kanon godt foredrag. Vil forandre min tilværelse til det bedre ved at bruge din råd. Tak!

Tusinde tak for et dejligt kursus! Kurset levede helt sikkert op til mine forventninger – tiden gik bare alt for hurtigt. Det bedste ved foredraget var….. bare alt det, du kom med. Du var bare dig og det var super dejligt. Redskaberne, jeg fik, kunne jeg helt sikker bruge i hverdagen. Og skønt at få dem pr. mail bagefter, så man bare kunne sidde og lytte til dig og de andre.

Foredraget var rigtigt godt- helt enkelt og ligetil. Det bedste er det enkle budskab.

Tak for et meget inspirerende foredrag. Synes det var meget brugbart og virkelig en øjenåbner. Jeg kunne have ønsket mig, at alle mine kolleger havde været til stede og hørt dit foredrag.

Det, jeg rigtigt godt kunne lide, var “Gode kolleger”. Synes det er så fint beskrevet. Vi lever i og med forandringer, det bliver ikke ændret, så det er vigtigt at kollegerne står sammen og finde det gode arbejdsmiljø med hinanden. Det fine billede med elpærerne og positive tanker, hænger jeg op og håber, nogen har lyst til at høre om min oplevelse til foredraget.

Foredraget var faktisk meget bedre, end jeg havde forventet. Det bedste var nok den meget konkrete “opskrift”, der var nem at bruge, da jeg kom hjem og hjalp mig med at overføre teorien til praksis.

Gennem mit coachingforløb hos Helle, er jeg blevet bedre til at tro på mine egne evner og acceptere de ting, som jeg ikke kan ændre, frem for at tro, at det er mig, der er noget i vejen med.

Jeg har derudover fået kompetent sparring på mine ansøgninger, ny inspiration til, hvordan jeg griber jobsøgningen an og stærk støtte, når motivationen var i bund.

Det bedste ved mit forløb hos Helle har været, at der altid er en “livline”, når jeg har brug for gode råd og vejledning til at håndtere personlige og faglige udfordringer. Jeg vil helt klart anbefale et forløb hos Helle, fordi det kan hjælpe til at se nye muligheder i karrieren, og desuden får man en dygtig sparringpartner, som altid er parat med gode ideer og opmuntringer.

Super dygtig og meget inspirerende. Utrolig sød og menneskelig. Vi følte os alle rigtig meget tilpas i hendes selskab. Dygtig til at lære fra sig og kom med mange gode eksempler

Tak for en dejlig aften. Jeg gik glad hjem med en masse gode tips til hvad jeg selv kan gøre for at blive gladere og selv sprede endnu mere glæde. Foredraget levede til fulde op til mine forventninger. Jeg blev vildt overrasket over, hvor simpelt det egentligt er, at gøre noget selv – hvor lidt der skal til at vende tankerne til noget positivt. Det bedste ved foredraget var, at du selv virkede overskudsagtig, taler et sprog vi forstår, bruger mange eksempler som illustration.

Lige hvad jeg havde brug for – hvor ville jeg ønske at alle mine kolleger havde været heri aften.

Jeg vil gerne give dig ros for din måde at holde workshop på: Anerkendende, glemmer ingen som havde spørgsmål eller kommentarer, evnen til at se det fra begge sider (også med lidt selvironi), og afsluttet til tiden på en måde så det ikke føltes som om noget var tabt eller uafklaret. Det er der godt nok mange, der kan lære af.

Du er en super formidler. Gløden i dine øjne viser, at du bare brænder for det. Tak for værktøjer og de gode ord, jeg fik med i bagagen

Helle Bentzen har fungeret som underviser i det toårige Leanprojekt ”Kvalitet og status i ældreplejen”, finansieret af Forebyggelsesfonden. Helle har fortrinsvis stået for vores kurser i kommunikation og samarbejde, som dannede grundlag for det efterfølgende Lean-arbejde.Helle er en underviser i særklasse. Først og fremmest er hun en dygtig formidler, værd at lytte til. Helle formår at tilpasse stoffet, så det bliver relevant og interessant for deltagerne, uanset fag eller uddannelsesniveau. Særlig karakteristisk for Helle er hendes evne til at skabe tillid, såvel fagligt som personligt. Hun er ligefrem, uhøjtidelig og ikke bange for at give af sig selv. Det skaber tryghed, så deltagerne engagerer sig, stiller spørgsmål og bidrager med egne erfaringer.

Jeg fik rigtigt meget ud af mit forløbet hos Helle. Det vigtigste var fokus på roen og på at acceptere det, jeg ikke kan ændre. Helle var en gave, da jeg trængte til simple værktøjer og en mere nærværende hverdag. Jeg oplevede Helle som en, der skiller sig ud fra mængden ved at have helt simple værktøjer ,der bygger på veldokumenteret videnskab – ingen hokus pokus hos Helle. Helle er både livsklog og nærværende.

Forløbet hos Helle Bentzen har gjort, at jeg i min hverdag er mere bevidst om, hvad der betyder noget for mig, hvor jeg skal lægge mit fokus, min energi, at jeg kan selektere, at jeg kan parkere ting, der enten er generende el. umulige at gøre noget ved. Jeg har fået redskaber til at forstå mit reaktionsmønster, til at ændre det, og til at sorteret i mine ”passioner”. Jeg har fået værktøjer til at finde mig selv, til at se hvad der er vigtigt for mig. Jeg har fundet mig selv.

Tak for et par fantastiske timer! Utroligt at sådan et par timer med dine yderst kompetente input, kan gøre så megen forskel. Jeg føler næsten allerede at jeg svæver over vandene!”