Skab din yndlingshverdag
14 små refleksioner, der hjælper dig på vej

  • En E-bog med titlen "Fra ferie til hverdag - hvad en brugt ferie kan bruges til".  Den perfekte måde at starte din hverdag på
  • 14 små refleksioner i billeder og tekst, det kan sætte tankerne igang om din vej til mere overskud, ro og nærvær
  • Få inspiration til en bedre hverdag. Tanker, der kan bringe dig videre mod den hverdag, præcis DU gerne vil have

Tilmeld dig herunder og få e-bogen med det samme.

 

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrevså du løbende kan få flere tips og tilbud  til en hverdag med alt det bedste og accepterer desuden min privatlivspolitik

* påkrævet

Har lige modtaget din e bog. Den er bare så god, fik helt tårer i øjnene.
Øver mig så meget i at være nærværende. IKKE altid let. SÅ det var bare så dejligt lige at blive mindet om hvor vigtigt det er. Du er bare så nærværende, kærlig og klog i bogen! 


Susan

Du har så mange dejlige guldkorn og får dem serveret på den dejligste, hyggeligste, rare, kloge og kærlige måde. Dejlige billeder og ord - fik mig til at smile og tænke eftertænksomt. Tak


Dorthe

Tusind tak for din skønne skønne guide: “Fra ferie til hverdag”. Jeg bliver så rolig indeni, når jeg læser dine små ferieoplevelser, og jeg føler næsten, jeg er med på din ferie. Du skriver så levende, så jeg tydeligt kan se, hvordan dine små oplevelser er nogen, jeg kan omsætte til mit liv og inddrage i min hverdag. Jeg elsker din autentiske måde at skrive på, og jeg elsker din måde at perspektivere tingene på. Du viser mig tydeligt, at det HELE tiden handler om at være bevidst og huske sig selv på, hvor meget indflydelse jeg har på min egen hverdag, for at få den hverdag jeg, ønsker mig.


Helene