Kropsterapi til dig med en stresset hverdag

Slip uro, rastløshed

og stress


Kropsterapi hjælper dig tilbage til ro og overskud

HÅNDEN PÅ HJERTET

HVOR STRESSET ER DIN HVERDAG?


En stresset hverdag er ikke uden omkostninger.

 

Heller ikke for dig.  Så hvad har det af konsekvenser for dig, at du løber hurtigt,

fravælger dig selv og måske også meget af det andet, der er vigtigt i dit liv? 


  • Er det svært for dig at slappe af, når du endelig synes, du har tid? Og I stedet for fylder uroen og rastløsheden. 
  • Er det svært at sove, fordi alle tankerne hvirvler rundt og holder dig vågen?
  • Har du alt for tit hovedpine, ondt i skuldre, nakke og lænd? 
  • Er det svært for dig helt at mærke, hvad du har brug for, lyst til eller hvordan du egentlig har det? 

Kropsterapien er det, der  

skaber balance i din krop igen


I en stresset hverdag er dit nervesystem konstant på overarbejde. Din krop og dit sind er i næsten konstant alarmberedskab. Det sker helt ubevidst, og er det, der er med til at give dig muskelspændinger, uroen, rastløsheden, søvnproblemerne og alt det andet, du mærker. 


Derfor er det helt centralt som noget af det første at genskabe balancen i dit nervesystem. 

Få balancen tilbage i dit nervesystem


Et nervesystem i balancen er med til at sikre, at du både kan slappe af og restituere og være klar til at klare de udfordringer, du møder på din vej. En stresset hverdag holder dit nervesystem i et alarmberedskab og levner ikke plads til hverken at geare ned eller slappe af .


Uden balancen i nervesystemet er det umuligt at skabe de nødvendige forandringer, der skal til for at komme væk fra en stresset hverdag.

Derfor starter vi her. 


Du vil allerede efter første behandling

mærke en indre ro brede sig  


Det er det, mine klienter oftest siger til mig lige efter en behandling. Med et stille smil og skuldre, der for første gang i lang tid er helt nede på plads. At de kan mærke en indre ro, som det er meget lang tid siden, de sidst har mærket. 


NÅR KROPPEN ER I RO,

KAN VI SAMMEN ARBEJDE MED ÅRSAGERNE

DU SKAL MØDE EN AF MINE KLIENTER 

Fordi netop hendes historie er et godt eksempel på, hvordan stresscoaching og kropsterapi arbejder sammen på smukkeste vis. Jeg har lovet, at hun kan være anonym, så lad os bare kalde hende for Lise. 


Lise har bestil en tid til kropsterapi, fordi hun i lang tid har følt stressen banke på, har svært ved at finder roen og  fordi hun stort set altid har ondt i skuldre og nakke. 


Vi starter med en snak, hvor jeg både tænker kropsterapi og stresscoaching. Lytter, spørger ind, samler oplysninger og danner mig samtidig et indtryk af Lise, og hvad der er på spil i krop og sind. 
Et spændingsmønster der giver mening i en stresset hverdag

På briksen arbejder jeg med kroppen. Mærker hvor spændingerne sidder, tænker helheder og bruger både min intuition og min erfaring


Jeg får ud fra arbejdet med kroppen hurtigt et indtryk af et helt bestemt spændingsmønster, der giver mig et fingerpeg om Lises udfordringer. Hun genkender det hele og fortæller, at det giver så meget mening.


Vi afdækker sammen et mønster, der har været tilsted i en stor del af Lises liv. Både på arbejdet og hjemme. Der er en balancen, der skal genoprettes. Hun skal (igen) lære - og turde - lytte til til sin krop. Og tage sig selv og sine egne behov alvorligt.


De to kasketter - kropsterapi og stresscoaching


Med kropsterapeut kasketten på, kan jeg nu hjælpe Lise med at finde roen, med at finde troen på sig selv igen og med at kunne mærke sin krop. Jeg arbejder blandt andet med vejrtrækningen, med blidt at afspænde nakken, hals og solar plexus samt lænd og øvre ryg. Samtidig guider jeg Lise i at holde fokus i kroppen og ikke flygte væk i tankerne.Efter behandlingen kan jeg - nu med stresscoach kasketten - gøre det hele meget mere konkret og give Lise et par redskaber med hjem fra min stressværktøjskasse, hun kan arbejde videre med, og som vi kan følge op på til næste behandling.

Vi overhører kroppens signaler


Jeg startede min karriere som stresscoach for mere end 10 år siden og supplerede i 2017 med uddannelsen som Totum kropsterapeut, netop fordi jeg manglede redskaber til at hjælpe mine klienter med at komme "fra hovedet og ned i kroppe".De fleste af os, og specielt hvis vi har en stresset hverdag, er alt for meget oppe i hovedet. Vi mærker ikke, at vi har ondt i skuldre og nakke, vi overhører kroppens signaler om sult, tørst og en fyldt blære, og vi opdager først, når arbejdsdagen er slut, at hovedpinen dunker.

Kropsterapi og stresscoaching - det giver så meget mening 


Jeg elsker de to kasketter i mit arbejde med klienter, der har en lidt for stresset hverdag. Jeg kan bruge min viden som stresscoach til bedre at forstå og læse klienten, samt gøre det, jeg mærker på briksen til noget helt konkret, klienten selv kan arbejde videre med. 


Få roen og overskuddet tilbage i din hverdag

få 100 kr i rabat på din første behandling

Et er en masser ord, noget andet er at prøve det selv.

Det vil jeg gerne give dig mulighed for ved at give dig en god rabat på din første behandling. 


Din pris er kun 650 kr. for en hel times kropsterapi (normalpris 750 kr)  


OBS: For at opnå rabatten skal du skrive NY KLIENT i notefeltet, når du booker. 


Og tilbuddet gælder kun dig, der ikke tidligere har været til behandling hos mig


Min klinik ligger på Marathonvej 14, 1. sal, 2300 Kbh S. Der er 3 timers gratis parkering på vejen foran huset. 

Efterfølgende behandlinger 

750 kr. 

 

Betaling med mobilepay /kontant på dagen 


MØD DIN KROPSTERAPEUT

En tresset hverdag

Det lå ikke i kortene, at jeg skulle være kropsterapeut. Jeg er uddannet tandlæge og har arbejdet mange år i medicinalindustrien. Meget nøderi, meget videnskab, mange tanker og knap så meget intuition og følelser ;-)


Men efter at have arbejdet med stress i et par år, fandt jeg ud af, at jeg manglede redskaber til at hjælpe mine klienter med at slippe hovedet, mærke sig selv, være sig selv. Og det er kropsterapi fantastisk til. Og dejligt at få lov til at kombinere min trang til evidens med en nyvundet intuition. 


Kropsterapi kan mange ting. Selv efter en del år og mange klienter på briksen kan jeg stadig bliver overrasket. Jeg vil elske at få lov til også at vise dig det. 

Helle Bentzen

stresscoach og kropsterapeut