Download guide til indre ro


Længes du efter mere ro i hverdagen? 

her kan du downloade en gratis


Miniguide til indre ro

guide til indre ro

Hvis jeg skal give dig bare et råd til at få mere overskud i din hverdag, så er svaret pauser. 


Små åndehuller i løbet af dagen, hvor du kan komme fra hovedet og ned i kroppen. Mærke hvad du har brug for.  • måske at slippe spændingerne i skuldrene 
  • måske at be' om hjælp
  • måske er du tørstig
  • eller har brug en mundfuld frisk luft. 


Alt for mange er alt for meget oppe i hovedet hele dagen. Måske også dig?


Når det sker, glemmer vi at lytte til vores kloge krop.


Den der fortæller, hvad du har brug for. 


Men det kræver, at du lytter, og det kan være svært i en hverdag med lidt for meget fart på. Med lidt mere pres end godt her. Det pauserne kan - også de helt små - er at give dig det pusterum, så du igen kan lære at lytte til kroppen stemme. Den er der nemlig, men den overdøves let af alt det, du skal huske, gøre, burde, nå osv. osv. 


Download guide til indre ro


Miniguiden, du kan downloade her, er et bud på en pause, hvor du med 5 små trin, giver din krop og dit sind de bedste muligheder for at slappe af og bare være. 


Punkterne i guiden bruger jeg selv tit i mine behandlinger f. eks. som en afslutning for at give mine klienter det bedste afsæt til resten af deres dag. 


Din guide til indre ro har jeg lavet som en fin A4 side, du kan skrive ud og have liggende et sted, hvor du tit ser den. Som en lille reminder til dig selv om at huske pauserne. 


God fornøjelse med at finde tilbage til den indre ro.


Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev  med de bedste tips, tilbud og viden til dig og din krop og accepterer desuden min privatlivspolitik