BOOK EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Hvis du overvejer om coaching er det rigtige for dig, så er du meget velkommen til at booke en både gratis og uforpligtende samtale

Der er mange gode grunde til at starte et forløb med en uforpligtende snak. Dels kan du vurdere, om du synes, der er den rigtige kemi mellem dig og mig.  Noget af det vigtigste for at dit forløbet bliver en succes, og du altså når dit mål.Desuden kan jeg vurdere, om din udfordring er noget, jeg kan hjælpe dig med – om det ligger inden for mit ekspertiseområde.

Samtalen foregår via telefon og tager typisk 15-20 minutter. Sæt god tid af, find et sted med fred og ro og hav måske også en notesbog klar.

Du kan booke din samtale online via knappen her

BOOK DIN SAMTALE HER

Hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig, er du velkommen til at udfylde formularen her på siden og skrive dine ønsker til tidspunkt, så skal jeg se om jeg kan trylle 🙂 Husk at skrive dit telefonnummer.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.