Kropsterapi

HAR DU HUSKET AT LYTTE TIL DIN KROP?

Den har tit noget klogt at fortælle dig.

Problemet er bare, at rigtigt mange af os glemmer at lytte. Vi er oppe i hovedet det meste af dagen, og det har konsekvenser.

Kropsterapi kan hjælpe dig med at komme tilbage til kroppen. Slippe spændiger og finde tilbage til roen og nærværet. 

Kropsterapi handler om balance. Om at se krop og sind som en helhed. Det liv, mange af os lever i dag, gør, at der let opstår spændinger og ubalancer i kroppen og min behandling afspænder kroppen. Uanset om dine spændinger stammer fra krop eller sind.

Når jeg bliver mødt i min angst og min frygt, så føler jeg mig så hjernedødt støtte, og det gør jeg bare lige nu. Jeg føler mig støttet af folk som Helle, som jeg har kendt i 1 time og alle mine primære mennesker omkring. At det er helt ok, at jeg har det, som jeg har det, og jeg bliver mødet i det – accepteret i det.

 

Og nå ja, så kan man jo altid bruge fantastiske Instagram til at hylde hinanden. Og jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Helle. Jeg elsker når jeg kommer til behandling, at jeg bliver mødt i kærlighed, og smil og rum. Tak!

Julie

KROPSTERAPI ER TIL DIG DER

 • har spændinger i f.eks. i skuldre, nakke og ryg
 • føler du har en (for) presset hverdag
 • har hovedet fyld med alt for mange tanker
 • gerne vil være bedre til at lytte til din krop
 • er sygemeldt med stress og eller angst
 • har brug for en pause, hvor du ikke skal andet end bare at tage imod
 • bare vil forkæle dig selv 

Jeg elsker dine behandlinger, din ro og det du giver min krop. Du skaber balance og magi. Har det sååååå godt siden i går. Tusinde tak for dig. Nicole 

Jeg er bare nødt til at fortælle dig, at min skulder har det SÅ godt. Det er som om, den har givet slip. Der er kun en ganske lille bitte smule tilbage, men bare det, at kunne svinge armen rundt er fantastisk. Ulla 

……. vil bare sige, at det har hjulpet vildt, at du havde fat i mig i dag og glæder mig allerede til næste gang. Jørn 

PRISER

Book din behandling på den grønne knap herunder og betal kontant på dagen eller via mobilepay. Vælger du klippekort booker du bare din første behandling. 

Der er både tidlige tiden, aften tider og også tider i weekenden. Kan du ikke finde en tid, der passer dig, er du velkommen til at skrive til mit på tlf.  20 44 21 32.

1 behandling

600 kr.

Klippekort 5 behandlinger

2.700 kr.  Spar 300 kr. 

Studerende

50% rabat - 300 kr. pr. behandling

Fordi jeg godt kan huske, hvordan det var. Med opgaveskrivning og eksamenstress. Med nervøsitet, uro og dårlig nattesøvn. Med ondt i nakke, skuldre og som dagene går en hovedpine, der kommer krybende. Og jeg ved at kropsterapi kan hjælpe  med det hele. Med at finde roen, med at sove godt igen, med at slippe spændingerne. 

Kropsterapi

Du er også velkommen på min Facebook side hellebentzen.dk-kropsterapi

Her vil du få:

 • info om tilbud og rabatter
 • nyheder i klinikken
 • "behind the scene" fra klinikken 
 • link til spændende artikler