Coachingpakke: Få din søvn tilbage

– og behold den for altid

få din søvn tilbage

Et coachingforløb, der  lærer dig alt det, du skal vide, for at få din søvn på rette spor igen. De redskaber og den viden, du får under forløbet, gør, at du kan tage kontrollen tilbage og også på et senere tidspunkt komme af med søvnproblemer.

Stress- og søvncoach Helle Bentzen fører dig igennem processen og vil i tæt samarbejde med dig ved hjælp af både coachingteknikker  og rådgivning sikre, at du kommer ud af den negative cirkel med søvnproblemer og alt hvad der deraf følger. Du får din søvn tilbage.

 

 • Oplever du, at du ligger og vender og drejer dig og bare ikke kan falde i søvn, mens timerne går og der bliver kortere og kortere tid til vækkeuret ringer?
 • Kender du til tankemylder – at tankerne ikke er til at stoppe og gør det umuligt at falde i søvn?
 • Vågner du alt, alt for tidligt og ikke kan falde i søvn igen?
 • Kender du følelsen af at starte dagen med at være træt og udmattet af endnu en nat uden (nok) søvn?
 • Kender du det med at det overhovedet ikke er noget problem at falde i søvn på sofaen foran fjernsynet, men fuldstændigt umuligt , når du endelig tager dig sammen og går i seng.

 

Hvis du kender til et, flere eller måske alle punkterne her, så skal du først vide, at du ikke er alene. 30-40% af alle danskere har enten problemer med at falde i søvn eller vågner alt, alt for tidligt, uden at kunne falde i søvn igen. Det er ikke omkostningsfrit – det har du sikkert allerede fundet ud af.

På den korte bane ryger overskuddet. Du vågner tung i hovedet med kort lunte og en tendens til at blive irriteret over småting. Du vågner til en dag hvor du både mangler fokus og energi.

På den lange bane er søvn lige så vigtigt for dit helbred som sund kost og motion. Så der er alt mulig grund til at tage dine søvnproblemer alvorligt.

Coachingpakken “Få din søvn tilbage” hjælper dig på sporet igen.

I 4 sessioner dykker vi ned i dine problemer med din søvn og skræddersyr en handlingsplan lige præcis til dig. Jeg vil bruge min store viden fra mange, mange sessioner med både stressede og søvnløse klienter til at rådgive og coache dig.

Lavpraktisk og helt nede på jorden, så det er let for dig at bruge din nye viden og redskaber, når du kommer hjem.

Coachingpakken “Få din søvn tilbage” indeholder:

 • Inden første session får du tilsendt dokumentet “Søvnoverblik”, som skal udfyldes inden 1. session
 • Første session: Vi afdækker ved hjælp af det udfyldte “Søvnoverblik” og coaching dine søvnproblemer. Herefter får du de første trin i din helt personlige handlingsplan
 • Anden session: Opfølgning og justering af handlingsplan
 • Tredje session: Opfølgning og justering af handlingsplan. Udarbejdelse af din “søvnværktøjskasse” – en liste over redskaber, så du lige præcis ved, hvad du skal gøre, hvis du igen får søvnproblemer
 • Opfølgende telefonsession. Det er svært at ændre vaner, så for at sikre, at alt går den rigtige vej, indeholder pakken også en 20 minutters telefonsession

 SøvnBonus

Når forløbet er afsluttet får du adgang til onlineforedraget “Få din søvn tilbage”  med al min viden om søvn, alle redskaber og 3 afspændinger (værdi 247 kr.)

Kun for dig, der har taget en beslutning

Måske har du allerede prøvet at gøre noget, for at få din søvn tilbage, men det er ikke så let at ændre vaner sådan helt på egen hånd.

Med coachingpakken her får du den hjælp du skal bruge og har samtidig mig på sidelinjen hele vejen. Men til gengæld er forløbet her KUN for dig, der har besluttet dig for, at du vil gøre en aktiv indsats  – gøre noget andet end i dag og altså arbejde med at ændre vaner.

Den beslutning skal du have taget inden forløbet starter.

Pris for coachingpakken “Få din søvn tilbage”

Prisen for hele forløbet inkl. “Søvnoverblik” og bonus onlineforedrag er 2.500 kr. Du kan vælge at betale hele beløbet på en gang eller fordelt på 2 rater á 1.250 kr.

Start med at booke en uforpligtende indledende samtale

Der er helt gratis, hvis du efterfølgende vælger at starte et forløb. Ellers er prisen kun 200 kr.

Book din indlenden samtale online her 

Der er flere årsager til, at det er en god ide at starte med en indledende samtale. Dels kan du få svar på de første spørgsmål om dit søvnproblem samt et par gode råd, du kan arbejde videre med, dels kan du vurdere, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, og jeg kan vurdere, om jeg mener, at et coachingforløb er den rigtige hjælp til dig.

Du skal sætte 15-20 minutter af til samtalen, sørge for fred og ro og måske også have en notesbog og din kalender ved hånden. Samtalen foregår via telefon.

BOOK DIN INDLEDENDE SAMTALE HER

Du betaler 200 kr. inden samtalen via mobilepay (brug det 5 cifrede firmanummer 15257). Hvis du efterfølgende beslutter at booke et forløb, trækker jeg de 200 kr fra.

Hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig, så er du også velkommen til at skrive til mig via formularen her under. Skriv  dine ønsker til ugedag og tidspunkt, så skal jeg se, om jeg kan trylle 🙂 Husk også at skrive dit telefonnummer.

 

Helle Bentzen - få din søvn tilbageJeg glæder mig til at hjælpe dig med dine søvnproblemer.

Helle Bentzen

 

Gratis emailkursus - sådan får du mere overskud
Close

Få mit gratis emailkursus
"Kære Hverdag, giv mig overskud"

 • 5 emails på 5 uger med viden, råd og øvelser
 • Om pauser, tanker, søvn, nærvær o.m.a
 • Små skridt du let kan få plads til i en travl hverdag
*Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet "Hverdagsnydelse"